Gość Murzyn Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Widać okolica już żyje naszym przyjazdem no co Ty :eek: szybko sie wiesci roznosza TVN Turbo tez bedzie???? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Norbi, macie już ustaloną godzinę startu z wawy? może pojechałbym z Wami w czwartek?... Wiem , że Spanky leci z rana bo ustawiłem się z nim w Piotrkowie Trybunalskim , a reszta Wawki leci 14-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 myślę że wyjedziemy z wawki 12-13.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubidubi Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 tak wcześnie w czwartek się nie wyrwę, więc pojadę z grupa piątkową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A będzie w piątkowy wieczór jakieś nagłośnienie z mikrofonem? Bo widzę to tak: po przemowie prezesa mikrofon wędruje w kółko i każdy mówi o sobie 2-3 słowa. Byłby to dobry wstęp do imprezy... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A będzie w piątkowy wieczór jakieś nagłośnienie z mikrofonem? nie bo patronaci imprezy to wstydliwe chłopaki - ale kilka spraw i tak na początek trzeba będzie powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Norbi, macie już ustaloną godzinę startu z wawy? może pojechałbym z Wami w czwartek?...Norbi daje d*py i nie jedzie, a coś czuje ,że bedzie się działo :exclaim: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 za chwile to nikt nie pojedzie Norbi, PION :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Norbi, macie już ustaloną godzinę startu z wawy? może pojechałbym z Wami w czwartek?... Wiem , że Spanky leci z rana bo ustawiłem się z nim w Piotrkowie Trybunalskim , juz mysle nad godzina wyjazdu ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Drogi Murzynie będę kombinerkował żeby napić się z Tobą , no i nie tylko z Tobą w tej Wisełce, ale.... no właśnie zawsze jest to jeb... ale. Obiecuje jednak popracować nad tematem i zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 narazie pogoda paskudna pada mocno deszcz zobaczymy jak bedzie na weekend oby tylko nie padalo bo troszke lipnie bedzie jak bedziemy stac na rynku a na glowe bedzie sie lało :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Mój kondon już zczipowany, nie mogę się doczekać wyjazdu.... banan od ucha do ucha całą trasę będzie..... pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 no i zmianę mojego koloru nicka bardzo ładnie ci w tym kolorku biskupim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 będą się krówki wypasały całymi stadami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No i wróciłem. No, no. Widzę, ze się Miron z Hugo postarali. Jestem pod wrażeniem sposobu ustawienia wszystkiego. Się będzie działo. Uuuuch. Tylko przerwać 5 dni roboty po urlopie i będzie dobrze :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja mam jedynie prośbę, by w piątek, około godziny 23-24 ktoś był przytomny i mnie i cubra do jakiegoś pokoju zakwaterował :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja mam jedynie prośbę, by w piątek, około godziny 23-24 ktoś był przytomny i mnie i cubra do jakiegoś pokoju zakwaterował nie panikuj damy rade :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 około godziny 23-24 ktoś był przytomny No, nie żartuj. A sprawy meldunkowe to przecież Hugo załatwia - jeśli dobrze zrozumiałem przyjeżdżamy na gotowe (zgodnie z tym co na PW pisał). Dobrze zrozumiałem, czy nadinterpretuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Może przeoczyłem temat, ale czy marka "krówek" jest ustalona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 chyba nieeee ? Każdy co lubi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi