nastradamus Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam Będę demontował kierę, i zegary w swojej A4, czy po tej operacji wyskączą jakieś błędy na zegarach, i Vag'u?, nie trzeba będzie przeprowadzać żadnej adaptacji, immo się nie zablokuje...? oczywiście klemy z aku będą zdjęte pozdrawiam
Bromchit Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja nie miałem, żadnych problemów, nic nie musiałem adaptować.
ZuKeRs Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 nic sie nie zablokuje na milion % - jak sciagniesz klemy - smialo rezaj
wrclaguna Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 U mojego kumpla przy słabym AKU i odłączeniu zegarów pózniej podczas zakładania one juz nie wstały Nie wiem czy to przypadek czy jakaś tam płytka wtedy przepaliła się w liczniku .
nastradamus Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2012 Panowie szybkie pytanie, by nie zakładać nowego wątku, jeżeli zmienię poduchę w kierownicy na inną to muszę coś ustawiać w Vagu? czy sypnie jakimś błędem? (aku odłączone) pzdr
yaboo Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Panowie szybkie pytanie, by nie zakładać nowego wątku, jeżeli zmienię poduchę w kierownicy na inną to muszę coś ustawiać w Vagu? czy sypnie jakimś błędem? (aku odłączone)pzdr nie powinno być błędów, nic nie musisz kodować...
Rekomendowane odpowiedzi