Pekus12 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Panowie sorka że tak bez przywitania wcześniejszego. Ale ostatnio to robiłem w swojej, Kostki ori poliftowe jest ultra ciężko dopaść, ale mało osób wie, sam dowiedziałem się przypadkowo że kostki od silniczka elektrycznych szyb a tego jest multum pasuje. Także załatwić tylko kostki z elektrycznych szyb i wpiąć w lampe, i estetycznie lepiej to wygląda
Trzesio Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 wtyczki nowe plus piny na allegro ok. 13zł sztuka, choć widziałem nawet i po 5 używki, trzeba tylko dobrze szukać
Pavetti Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Wybaczcie takiego archeologa ale: Krowie na rowie mówię, że w dziale "zrób to sam" jest obszerny temat odnośnie wymiany lamp i są rozpisane wszystkie kabelki, co do koloru i numerów we wtyczce. Gdzie go znajdę, bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Ewentualnie proszę o podrzucenie schematu przeróbki wtyczki lamp tylnych, bo wszystko praktycznie traktuje o przednich. Edytowane 24 Listopada 2015 przez Pavetti
Trzesio Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 w tylnej wtyczce wystarczy zmienić piny wsteczny i kierunek miejscami, o ile dobrze pamiętam lewa 1 z 3 a prawa 4 z 6 oczywiście tylko dla II FL
OLI_B5 Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 Oczywiscie najlepiej szukać ori wtyczek ,wtedy mamy wszystko szczelne. Z racji , że zdjecia wygasły a sporo osob mnie pyta jakie wtyczki to wrzucam zdjecie jakich wtedy użyłem do podłaczenia lamp
Rekomendowane odpowiedzi