Marcin_F Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Witam W jaki sposób wymontować głośnik z tylnej półki w sedanie.
tomcioskinny Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 hm wydaje mi się że chyba musisz się dostac przez bagaznik , lub skorzystaj z działu warsztat tam znajdziesz opis jak to zrobić
pauel Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 WitamW jaki sposób wymontować głośnik z tylnej półki w sedanie. musisz zdemontować półkę, złożyć kanapę, odłączyć światło stop i chyba odkręcić dwie śrubki od strony bagażnika, półkę pociągnąć do siebie powoli żeby wyskoczyła z zatrzasków, głośniki przykręcone są od góry
janusz_stg Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 w żadnym wypadku nie próbuj podnosić maskownic głośników.Są mocowane od spodu,możesz je tylko w ten sposób połamać.Odchylamy oparcie siedzeń,zdejmujemy uszczelkę maskującą , filcową półkę pociągamy do siebie i lekko w górę, wypinamy przewód lampy stop i wyjmujemy filcową maskownicę wraz z pokrywami głośników. Dalej to już bułka z masłem. Jeśli coś pomyliłem to sorry ale dość dawno to robiłem. Może koledzy coś poprawią.
marcin248 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 u siebie planuje też się dostać w celu wymiany głośnika bo przy cichym graniu słychać charczenie basu ale najpierw wypadało by kupić głośniki
Rekomendowane odpowiedzi