Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PlastiDip czyli alternatywa dla malowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A wiec... Dzwoniłem do firmy OEM w Krakowie, bo jestem zainteresowany pomalowaniem całego auta. No i miły Pan powiedział mi że z racji tego że do Krakowa mam daleko to mają jakiś tam partnerski oddział w Warszawie i podał mi numer i tam żebym się umówił. No ale w sumie lepiej zaszczedzic te pare km i niech w wawie robią czy pojechać do Krk i niech OEM maluje. Bo słyszałem ze w OEM to im ładnie wychodzi a o tym serwisie w wawie to nic nie slyszałem.

Daj numer do tego oddziału w Wawie. Zadzonię i sprawdzę ile wezmą za Q7.

606 702 437 prosze.
Opublikowano
Za zimno? Nie odtłuszczone? Słabo pomalował??

Buszek próbowałeś tego białego?

Młody malowalem białym sprejem na próbę na plastiku, 4 warstwy jak dla mnie słabo kryje :thumbdown: Chciałem zobaczyć jak bardzo różni sie od mojego białego ale widzę ze mój to kość słoniowa przy tym:polew: pistoletem pewnie było by lepiej ale i tak myśle ze wiecej trzeba warstw położyć

Opublikowano
Za zimno? Nie odtłuszczone? Słabo pomalował??

Buszek próbowałeś tego białego?

Młody malowalem białym sprejem na próbę na plastiku, 4 warstwy jak dla mnie słabo kryje :thumbdown: Chciałem zobaczyć jak bardzo różni sie od mojego białego ale widzę ze mój to kość słoniowa przy tym:polew: pistoletem pewnie było by lepiej ale i tak myśle ze wiecej trzeba warstw położyć

No to potwierdza się moja teoria:wink: Parę stron wcześniej też robiłem błotnik na próbę na biało i bardzo słabo kryło

Opublikowano

chlopaki z oemtuning pryskali golfa na bialy mat i wyszlo im super...w czym tkwi sekret?

Opublikowano

może być kwestia "podkładu", Golf z OEM był srebrny więc różnica w jasności znikoma, kwestia rozcieńczenia też ma znaczenie

Opublikowano

lub tez w tym ze bialy mat z puszki jest ujowy bo z puszki a na cale auto sami dobieraja proporcje ...

Opublikowano

Prosze wariaty :wink:, nie mowcie ze zle kryje :whistling:

&

Opublikowano

A ja właśnie zamówiłem sobie wagnera :banan::banan: Jutro kuzyn robi zakupy i wysyła mi rozpuszczalnik i zamawiam kolor:decayed:

Opublikowano

6 powłok i odpowiednio dobrana gęstość to kryje czarny :whistling:

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ----------

ile ten Wagner kosztuje? nie lepiej kupić kompresor i profi pistolet?

BTW ja pistolet mam ale kompresora jeszcze nie mam, jedno co to muszę sprawdzić z jaką dyszą mam, podobno 1,4 do plasti jest OK

Opublikowano

no wlasnie bo caly czas porownujemy bialy z puszki do bialego customa mysle ze nie ma co porownywac chociaz 6 warstw to i tak za***iście duzo :)

Opublikowano

jak ma być dobrze pokryte to musi być gęsto, pewnie z 200 albo więcej mikronów, folie mają chyba ok 300, ja i tak uważam Plastidipa za niezły wynalazek, co do aplikacji to Plastidip kładzie folię na łopatki, kosztowo też :whistling:

Opublikowano

Daje rade hehehe a ten do szyb tez niezla opcja czekam az ktos go przetestuje ;)

Opublikowano
6 powłok i odpowiednio dobrana gęstość to kryje czarny :whistling:

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ----------

ile ten Wagner kosztuje? nie lepiej kupić kompresor i profi pistolet?

BTW ja pistolet mam ale kompresora jeszcze nie mam, jedno co to muszę sprawdzić z jaką dyszą mam, podobno 1,4 do plasti jest OK

Wagner 60euro, nie mam gdzie trzymać kompresor:whistling:

Opublikowano

to ja więcej za sam pistolet dałem :whistling:

(BTW kompresora)

Opublikowano

No i plasti dip doczekał się małego rezanka:wink:

out.php?i=356232_dsc-2419.jpg

out.php?i=356236_dsc-2421.jpg

out.php?i=356237_dsc-2424.jpg

Opublikowano

Opublikowano

eee no ja poczekam jak bedzie to ktos od nas bo tak to wiesz bialy na YT tez dobrze kryje :)

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ----------

no a co do zdjec taaaaaaaa miodzio :D ladnie wyglada czarny gril tez mam :P i mam tez ladniejszy kolor :P hehehe ;) kwestia gustu oczywiscie ale wyglada identycznie gril :P

Opublikowano
  • Autor

wladi - za***iście wyglada:thumbup1:

Opublikowano

Na żywo prezentuje się o niebo lepiej:wink: zobaczymy jak będzie się to miało co do eksploatacji:whistling:

Opublikowano
Na żywo prezentuje się o niebo lepiej:wink: zobaczymy jak będzie się to miało co do eksploatacji:whistling:

będziesz zadowolony :wink: