Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PlastiDip czyli alternatywa dla malowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja juz pisalem tylko zielony i taki tez zrobie :)

images?q=tbn:ANd9GcTR_Z3aCoOpdsnu4_gN2-s4OyfzSMv0aoThL0owIuqmMZ2r3wHT

images?q=tbn:ANd9GcQCzONV7PeLXzyNVaKTbKF8FLIEiSw2YKwvIbJqrhGsLlwsIRU0

Opublikowano

zielony jest KOX :D ale niebieski łądniejszy :]

Opublikowano

A ja dzisiaj dostałem właśnie Wagnera i :kox::kox: Napełniłem go wodą dla próby żeby zobaczyć jak się tworzy strumień i powiem, że bajka, nie mogę się doczekać aż pokażę się niebieski dip na stronie plastidipa:slina: Miejsce już mam załatwione:wink:

Opublikowano

młody_z _drogi, nie zapomnij usunąć smoły i przejechać całego auta IPA :whistling: (to taka koleżeńska rada za free ) bo inaczej możesz narzekać, że PlastiDip Ci schodzi w kilku miejscach

Opublikowano
młody_z _drogi, nie zapomnij usunąć smoły i przejechać całego auta IPA :whistling: (to taka koleżeńska rada za free ) bo inaczej możesz narzekać, że PlastiDip Ci schodzi w kilku miejscach

Właśnie miałem zapytać czym najlepiej odtłuścić całe auto bo tu nie mam dostępu do ipa, całe auto pojadę najpierw ironx'em a później glinką no i później trzeba odtłuścić ale nie wiem czym:kwasny:

Opublikowano

Jak w PL IPA dostępne to i w IR, sklepy z elektroniką muszą to mieć a jak nie to kup w PL przez neta, ew. można APC np. Bilt hamber made in UK

Sent from my Variophone

Opublikowano

Przeciez mozna odtluscic rozcienczalnikiem do dipa.Ja tak felgi odtluscilem przed malowaniem i jest ok.Mozna tez pewnie benzyna ekstrakcyjna.

Opublikowano

Jak nie IPA to może benzyna ekstrakcyjna... :wink:

Opublikowano
A ja dzisiaj dostałem właśnie Wagnera i :kox::kox: Napełniłem go wodą dla próby żeby zobaczyć jak się tworzy strumień i powiem, że bajka, nie mogę się doczekać aż pokażę się niebieski dip na stronie plastidipa:slina: Miejsce już mam załatwione:wink:

Czemu nie zamowisz od tego kolesia z usa co ci link podeslalem, przesyłka w 5 dni jest w ire. I cenowo wychodzi też oki 10 e za puszkę 429ml. Ma też niebieski w ofercie ;)

Opublikowano

Celnicy się nie przywalą??:eusathink:

Opublikowano

powyżej 20 euro mogą, poczekam i zamówimy razem

Opublikowano

Ja dzisiaj odebralem paczke z US z dipem i customsi sie nie przyczepili a wartosc byla 120 eur

Opublikowano
Ja dzisiaj odebralem paczke z US z dipem i customsi sie nie przyczepili a wartosc byla 120 eur

bo nie sprawdzaja kazdej paczki

Opublikowano

Tak jak Fidmac pisze ;) A to juz druga paczuszka ;)

Opublikowano

powyżej 20 euro mogą, poczekam i zamówimy razem

Jak sie macie stresowac clem to bierzcie z uk a przy wiekszym zamowieniu oszczedzicie na kosztach przesylki i nie bedzie niespodzianki ze jeszcze trza clo zaplacic.

Opublikowano

chyba chodziło że biały mat żle kryje ciemny kolor :decayed:

Opublikowano
chyba chodziło że biały mat żle kryje ciemny kolor :decayed:

Dokładnie:wink:

Opublikowano

Zamówiłem na próbę czarnego plastidipa. Jak pomaluję grille to na pewno wrzucę tu zdjęcia i podzielę się opinią na temat tego produktu, im więcej fotorelacji i wiadomości tym lepiej :).

Opublikowano

No ja grila już pokazywałem i jest git myłem już wiele razy myjką i nic się nie dzieje:wink: a wygląd naprawdę jest w pytkę:naughty:

Opublikowano

Widziałem zdjęcia i naprawdę bardzo mi się to podoba, dlatego stwierdziłem, że zamówię. Im więcej opinii tym lepiej dla przyszłych nabywców, wychodzę z założenia, że forum jest po to aby dzielić się wiedzą dlatego wrzucę zdjęcia jak pomaluje grille. Może to trochę potrwać ze względu na brak czasu, bo malowanie planuję po korekcie lakieru :).