grzes1150 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Zamiast oklejać drewno wolał bym polakierować na srebro, czerń lub grafit. Oczywiście matowienie podkład, baza i twardy bezbarwny. Oklejanie na rogach nigdy nie wyjdzie perfekt i łatwo to uszkodzić Całe szczęście jak nie mam takiego problemu bo mam alu. rybia łuska
Reggi Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Jak ktoś nie umie to nigdy narożnik mu nie wyjdzie
daniels Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Zamiast oklejać drewno wolał bym polakierować na srebro, czerń lub grafit. Oczywiście matowienie podkład, baza i twardy bezbarwny.Oklejanie na rogach nigdy nie wyjdzie perfekt i łatwo to uszkodzić Całe szczęście jak nie mam takiego problemu bo mam alu. rybia łuska alu ale szczotkowane to rozumiem..ale łuska
OLI_B5 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Takie rogi to nie problem zrobić , dobrze podgrzać szuszarką , naciągnąc i wszystko bardzo ładnie wygląda:whistling:
michuthebest Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Gdzie najlepiej kupic taka folie 3m???? bo sam takie cos bym zrobil:D
siara Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Chociaż by to. Tylko sobie wymiar wybierz 3M FOLIA CZARNY CARBON 3D LAMINAT DI-NOC CA-421 (2317683634) - motoAllegro Wystarczy
Baron Sebol Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Hej jeśli chcesz okleić folią to najlepiej zlec to komuś kto zajmuje sie tym profesionalnie źle nałożona odchodzi i najlepiej żeby folia była jakaś pierwsza liga bo reszta to ścierwo a wiem bo mam swojego skunksa oklejonego tylko na zewnątrz i białym karbonem
DraKio Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 panowie powie mi ktoś jak zdemontować środkową ramke panelu a a4 b5? chce ją okleic w carbon tak jak mam listwy lecz nie wiem jak ją ściągnąc;/ chodz mi o tą ramke na srodku deski wokół radia i nawiewów
siara Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Wyciągasz radio, tam są o ile pamiętam 2 śrubki i już
siara Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Muszą być.... zaznaczone na niebiesko pod zaślepkami do radia
huzio00 Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 pod radiem? nie widze żadnych śrubek dokładnie popatrz pod radiem 2 sróbki sa, chyba że masz małe radio to dystanse je mogą przysłaniać od radia. Masz tu foto samej ramki: <br /><br />
DraKio Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 a nie widzialem ze te zaślepki da się ściągnąc teraz ok dzieki wielkie
karol24 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 A ma ktoś oklejone dekory w B5 na czarny połysk, mat albo szczotkowany? kusi mnie czarny połysk,wiem ze ktoś malował na piano black ale teraz nie mogę tego znaleźć
Mati_23 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 no mnie też to interesuje co kolegę wyżej i chętnie bym się dowiedział, bo również szukałem i nic
Reggi Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 A ma ktoś oklejone dekory w B5 na czarny połysk, mat albo szczotkowany? kusi mnie czarny połysk,wiem ze ktoś malował na piano black ale teraz nie mogę tego znaleźć Kolkov miał szczotkowany co rezaliśmy razem.. poproś o foty może udostępni jak ma
Michał Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 kusi mnie czarny połysk,wiem ze ktoś malował na piano black ale teraz nie mogę tego znaleźć dobry:hi:
kqba Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 A powiedzcie mi, czy srebrny szczotkowany to jest to samo/podobne co w S-Line? Chciałbym rozjaśnić trochę wnętrze, ale żeby nie wyglądało na jakiś tuning, tylko było podobnie do S-Line'a
Rekomendowane odpowiedzi