PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Cos ma nadlubane juz pod maska czy seria ? Dla mnie fajna sprawa to prawdziwe auto a nie PCet naszpikowany elektronika.Takich samochodow sie juz nie robi , ja za takimi troche tesknie Też jestem tego zdania, to ma być klasyk który zadup^a, nie naszpikowany elektroniką, po prostu czysty fan i tyle:wink: Część osób które na co dzień się wożą wypasami nie rozumieją widocznie po co się kupuje stare auto z "duszą" które ma potencjał i ma sprawiać przyjemność z jazdy. Wiadomo że Makki jak wsiadł do tej S4 i zobaczył archaiczny środek to pomyślał WTF:grin: w porównaniu ze swoją B8 ale też dobrze wie że nie patrzymy na luksus w takim aucie tylko tak jak wcześniej napisałem, na radość z jazdy Wiem ile daje radochy takie auto po tym jak się przejechałem Sokolnh'a czerwoną B2 po swapie na 4.2l V8 i klatką w środku
turdzi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 A co może być nie teges, myślałem, że 27 tys km jest ok w takim aucie. Masz na myśli zawalone kolektory czy coś jeszcze. przebieg przebiegiem a lata latami.Jest masa rzeczy ktora kleka przez wiek a nie przebieg. Też jestem tego zdania, to ma być klasyk który zadup^a, nie naszpikowany elektroniką, po prostu czysty fan i tyle:wink:Część osób które na co dzień się wożą wypasami nie rozumieją widocznie po co się kupuje stare auto z "duszą" które ma potencjał i ma sprawiać przyjemność z jazdy. dokladnie o to biega
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 no prawie jak RS6 yyy mi się nie podoba - jakas taka styrana i z zewnatrz nie moj klimat.... musialbym sporo czasu i $ w nia wlozyc zeby sie w niej dobrze czuc jak juz chciales coc tanszego i starszego to trzeba bylo to wziasc Audi RS6, 2002r., 4172cm3, 450 KM - otomoto.pl auto jak swieze bez zbednego festynu a nie mniejsza "klasyka" jak to S4 Ten RS6 co podałeś to SZOK nic tylko brać i kołdrą przykryć taki rodzynek nie kupilbym RS6 z takim przebiegiem... pewnie na start trzeba zainwestowac wiadro zlotowek A co może być nie teges, myślałem, że 27 tys km jest ok w takim aucie. Masz na myśli zawalone kolektory czy coś jeszcze. wszystko po kolei, osprzet = elementy gumowe, zawieszenie etc. Nikolas kupil RS6 po rocznym postoju i zainwestowal majatek zeby wrocilo do serii, wiec takie 27000km przez 10 lat, to jest jak wyrok dla auta.
mystic.pl Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wszystko zależy gdzie stało i w jakich warunkach no i czy odpalane systematycznie. Po fotach widać, że właściciel raczej majętny, więc nie sądzę, że stało gdzieś zaniedbane. Wnętrze bardzo zadbane, pewnie jeszcze pachnie nowością. Ciekawe jak właściciel zadbał o nie.
turdzi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wszystko zależy gdzie stało i w jakich warunkach no i czy odpalane systematycznie. Po fotach widać, że właściciel raczej majętny, więc nie sądzę, że stało gdzieś zaniedbane. Wnętrze bardzo zadbane, pewnie jeszcze pachnie nowością. Ciekawe jak właściciel zadbał o nie. a powiem ci ze to czasem zdradliwe i nic nie mowi.Zna ludzi spiacych na pieniadzach majacych samochody po piecet K i serwisuja je w stodole Henia i tna na wszystkim czym sie da.Tak pewnie zoaszczedzili te miliony
mystic.pl Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wszystko zależy gdzie stało i w jakich warunkach no i czy odpalane systematycznie. Po fotach widać, że właściciel raczej majętny, więc nie sądzę, że stało gdzieś zaniedbane. Wnętrze bardzo zadbane, pewnie jeszcze pachnie nowością. Ciekawe jak właściciel zadbał o nie. a powiem ci ze to czasem zdradliwe i nic nie mowi.Zna ludzi spiacych na pieniadzach majacych samochody po piecet K i serwisuja je w stodole Henia i tna na wszystkim czym sie da.Tak pewnie zoaszczedzili te miliony Oczywiście, ale są też świadomi właściciele, którzy mają sztuki np z 56 roku, które wyglądają jakby dopiero co z fabryki wyjechały. Ten RS przynajmniej na fotach wygląda na zadbany egzemplarz.
alvaro Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Pany po co to OT wątek jest o S4 a nie RS6 C5...
Rosemeyer Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Pany po co to OT wątek jest o S4 a nie RS6 C5... Bo widocznie ten RS wywoluje wieksze emocje i wzbudza większe zainteresowanie niż Sa ;-)
_Makki_ Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jak bedzie RS6 to bedzie i watek. Wieczorem/jutro pojawi sie kolejny watek z moja nowa super fura A we wtorek jak bedzie czas to kolejny watek.. Do tematu RS6 podchodze lajtowo gdyz musi to byc auto przynajmniej w 90% takie jak chce. A juz wiem ze ten w Myslenicach taki nie jest, ale pojade i tak go zobaczyc i sprawdzic..
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 juz wiem ze ten w Myslenicach taki nie jest a dlaczego?
_Makki_ Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Narazie jezdze tym czyms bo S4 jest brudne http://vimeo.com/43338305 http://vimeo.com/43338578 http://vimeo.com/43338579
Rosemeyer Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Narazie jezdze tym czyms bo S4 jest brudne To Ty sie wez prosze za robote.... Może Ci pozyczyc troche fantow do ogarniecia fury?
turdzi Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Narazie jezdze tym czyms bo S4 jest brudne http://vimeo.com/43338305 http://vimeo.com/43338578 http://vimeo.com/43338579 tak widze chcial bys depnac ale sie boisz
pawel1380 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czemu kontrolka silnika i ABS-u świeci?
_Makki_ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 Turdzi: ostatnio zaplacilem 5000NOK. wiec teraz juz delikatniej jezdze pawel1380: Ten typ tak ma podobno jak za duzo grzebane ---------- Post dopisany 05-06-2012 at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2012 at 23:53 ---------- Maly update z S4 to wpakowanie na szybko skrzyni 6 biegowej z S2. Jade wlasnie zobaczyc co dalo sie osiagnac i jak jezdzi Reszta bedzie w PL, narazie stabilne 1,45bara jest, hamulce delikatnie mowiac slabe a S4 ma bardzo ciezki nosek wiec mozecie sobie wyobrazic co sie dzieje jak przychamowuje przed zakretami EVO oddane i A4 wrocilo do domu bo Noras myslal ze trafil na goscia co pierwszy raz w zyciu auto sprzedawal. OMG, co za cwaniaki no:facepalm:
Rosemeyer Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a4 wrocilo do domu bo noras myslal ze trafil na goscia co pierwszy raz w zyciu auto sprzedawal. Omg, co za cwaniaki no:facepalm: ocb?
_Makki_ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dluga historia, ale pieniedzy wczoraj nie dostalem za A4 wiec o 1 w nocy odebralem niby wlascicielowi samochod.. Dobrze ze mam super kontakt z moim bankiem to mi powiedzieli o co biega. W skrocie, EVO mialo isc za A4 z DUZA doplata dla mnie. Co sie nie stalo, wiec odebralem gosciowi w nocy auto i dostal spowrotem swoje super EVO
krzysiek23 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ale s4 dalej masz? makki mam zestawy z porshe 6-tlokow/rs6 c5 8 tlokow/rs4 b7 jakbys chcial na przod napewno hebel sie poprawi
turdzi Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dluga historia, ale pieniedzy wczoraj nie dostalem za A4 wiec o 1 w nocy odebralem niby wlascicielowi samochod.. Dobrze ze mam super kontakt z moim bankiem to mi powiedzieli o co biega. W skrocie, EVO mialo isc za A4 z DUZA doplata dla mnie. Co sie nie stalo, wiec odebralem gosciowi w nocy auto i dostal spowrotem swoje super EVO Kupiles S4 a jeszcze EVO brales w rozliczeniu ? pisales ze potrzebna ci kasa na nieruchomosc , straszne jakies kombinacje ale widac bog nad toba czuwa , bo EVO to strasznie ciezki temat do rozpiecia sie potem w NO , a dodtkowo 8 emka to najbardziej kijowe EVO.
Rekomendowane odpowiedzi