hormon Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Potrzebuje nr bolców, uchwytów rolety bagażnika - które wchodzą w metalowy profil. Zaznaczone czerwonym kwadratem. <br /><br />
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 8E9 863 661 94 H kolor soul (czarny )
adadur Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chwilka ale chyba są dwa numery dla L i P strony
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chwilka ale chyba są dwa numery dla L i P strony WG. ETKI jest to lewa i prawa
adadur Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 hornon ale jak roleta ci się zwija to jest na to jakiś zestaw naprawczy
hormon Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 hornon ale jak roleta ci się zwija to jest na to jakiś zestaw naprawczy Nie chodzi o zwijanie bo zestaw naprawczy już mam od dawna zamontowany. Chodzi o to, że hałasuje mi roleta w miejscu łaczenia tych plastikowych bolców z aluminiową szyną. Szczególnie daje lewy. Mam nadzieję, że po wymianie nastanie błoga cisza. Zresztą dzisiaj zamówiłem - cena 50zł za 2 bolce.
ems Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chodzi o to, że hałasuje mi roleta w miejscu łaczenia tych plastikowych bolców z aluminiową szyną. Szczególnie daje lewy. Mam nadzieję, że po wymianie nastanie błoga cisza. Zresztą dzisiaj zamówiłem - cena 50zł za 2 bolce. Daj cynk czy pomogło bo u mnie też niesamowicie piszczy na wybojach z tamtych okolic ale pod warunkiem, że jest upalny dzień. W chłodne dni jest cisza ...
hormon Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chodzi o to, że hałasuje mi roleta w miejscu łaczenia tych plastikowych bolców z aluminiową szyną. Szczególnie daje lewy. Mam nadzieję, że po wymianie nastanie błoga cisza. Zresztą dzisiaj zamówiłem - cena 50zł za 2 bolce. Daj cynk czy pomogło bo u mnie też niesamowicie piszczy na wybojach z tamtych okolic ale pod warunkiem, że jest upalny dzień. W chłodne dni jest cisza ... Mam to samo. Chyba przez ciepło alu się rozszerza i bolce mają więcej miejsca. Myśle że kluczem do sukcesu (braku piszczenia, trzeszczenia) jest wypełnienie luki między bolcem a listwą alu czymś co zniweluje trzaski właśnie w ciepłe dni. Myślę że mam na to patent jak się sprawdzi dam znać.
ems Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mam to samo. Chyba przez ciepło alu się rozszerza i bolce mają więcej miejsca. Myśle że kluczem do sukcesu (braku piszczenia, trzeszczenia) jest wypełnienie luki między bolcem a listwą alu czymś co zniweluje trzaski właśnie w ciepłe dni. Myślę że mam na to patent jak się sprawdzi dam znać. Opis jest tutaj http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-skrzypiaca-roleta-bagaznika-avancie-623/index5.html#post939761 ale jeszcze sie za to nie zabrałem.
majkel20 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Kawałek cienkiego filca i po problemie
hormon Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Chodzi o to, że hałasuje mi roleta w miejscu łaczenia tych plastikowych bolców z aluminiową szyną. Szczególnie daje lewy. Mam nadzieję, że po wymianie nastanie błoga cisza. Zresztą dzisiaj zamówiłem - cena 50zł za 2 bolce. Daj cynk czy pomogło bo u mnie też niesamowicie piszczy na wybojach z tamtych okolic ale pod warunkiem, że jest upalny dzień. W chłodne dni jest cisza ... Już po założeniu nowych bolców- wchodzą z wyraźnym oporem i mimo obecnych temperatur jest cisza. Także polecam.
pakotomasz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 W jakiej cenie te bolce? Coś mi nie działa link do strony z cenami od gajosa i nie mogę sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi