MAT1000 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Pakiecik zimowy już na aucie, 17" z nokianami, listwy w kolorze z sline (teraz eSowe można w końcu polakierować).Trzeba jakieś dystanse skombinować Jeszcze trochę kabli: DRL i moduł zasięgu świateł: Edytowane 26 Października 2014 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nokiany kierunkowe? to bix juz kompletny czy jeszcze coś brakuje? Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Kupiłem rozmiar 215/50/17 i niestety kierunkowych nie robią w tym rozmiarze, więc wpadł model WR A3. Jeszcze jeden czujnik do odebrania i powinno być wszystko. Znajomy coś wspomniał o jakimś module z tyłu na nadkolu od środka, ale w instrukcji montażu nic tam takiego nie ma. Chociaż w instalacji jakaś kostka malutka jest Edytowane 26 Października 2014 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Co raz lepiej to wygląda A3 są bynajmniej cichsze od D3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No nie ma modulu z tylu przy nadkolu. Sterownik xenonow powinien byc pod poduszka przednia pasazera ( nad schowkiem ) z tylu masz modul czujnikow parkowania i ewentualnie webasto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Co raz lepiej to wygląda A3 są bynajmniej cichsze od D3... Ale nie kleją tak dobrze jak kierunkowe Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Kurde... musze pomyskec o 17 na zime... Listwy sline beda na sprzedaz? Edytowane 26 Października 2014 przez niestandardowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Co raz lepiej to wygląda A3 są bynajmniej cichsze od D3... Ale nie kleją tak dobrze jak kierunkowe Wysłane z iPhone Weź nie porównuj 16 do 17 :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja jedyne co to pluję sobie w brodę, że od razu nie postawiłem auta na zimowej 17" A ta kosteczka wiecie może do czego ? Jest gdzieś na końcu instalacji sterownika automatycznej regulacji zasięgu świateł idącej stroną kierowcy. Kurde... musze pomyskec o 17 na zime...Listwy sline beda na sprzedaz? Po zimie powinny być na sprzedaż, kolor LZ9Y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To kostka od czujnika samopoziomu, powinny byc dwie. Laczy sie ona pod kanapa tylna. Dalej jest wiazka od tej kostki do czujnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A to druga pewnie jest przy drugiej części instalacji, która idzie od reflektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Sam sobie odpowiedziales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Będzie trzeba znowu zasiąść do sieci kabelków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zimowy zestaw b.fajny myslales nad przyciemnieniem szyb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Myślałem, ale jakoś przeraża mnie potrzeba rozbierania ram szyb. Może z wiosną znowu wróci ten pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 U mnie przyciemniali bez rozbiórki Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 fajnie na zimie wygląda 17 u mnie w tym sezonie jeszcze 16 , ale może w przyszłym sezonie zakupie też 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja jedyne co to pluję sobie w brodę, że od razu nie postawiłem auta na zimowej 17" Też tak mówiłem jak kupiłem 18stki na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Był przez chwilę plan na 18", bo w końcu ATS leżały się kurzyły, stwierdziłem, że jednak dla odmiany jakiś minimalny komfort na zimę by się przydał . U Ciebie to już hebel nie pozwala na 17" W końcu dozbierałem resztę do samopoziomu, wystarczy poukładać i powpinać piny w odpowiednie miejsca.Gdyby ktoś się zastanawiał to tyle przy bixie trzeba kabelkologii do środka włożyć: Na zimę w końcu przybrałem się by zrobić lekki soft. Dalsze plany to wymiana pompek na BA i turbo GTB17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Tyle modów, a dopiero teraz soft ;D jak dla mnie to powinno byc nr. 1, bo to najlepszy mod ;D ale lepiej późno nic wcale ! mi wypluło 142,9 koni z turbina brd na fabrycznych wtryskach 170 da sie zrobic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi