Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Moja jasna seria, może nie ma czym ale się pochwalę ;) - grafitowe łopaty 17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

E no ale do Twojej laluni to jej daleko :kox:

Opublikowano

I ja postanowiłem odwiedzić Twoją furę, fajne sreberko :naughty,: fajne fele ja takie na zimę będę chciał zakupić w tymże kolorze. Silniczek mały ale wystarczający na polskie drogi, bynajmniej w mojej okolicy jest tragedia i nie ma gdzie zaszaleć :thumbdown:

Opublikowano

Fajne te koło ładnie pasuje do srebrnego nadwozia :wink: jeszcze by się przydało wszystkie szybki do tego ściemnić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem już o tym żeby je tak delikatnie przyciemnić ale mi się to podoba jedynie jak są wszystkie tak samo przyciemnione a że jeżdżę po nocach i mnie zatrzymują co drugi dzień to bym na mandaty nie zarobił :grin:

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

BTW: jebła mi jedna sprężyna z przodu więc jest okazja zrobić coś z wysokością :decayed:

Opublikowano

tylko nie mów, że skrócisz drugą:grin:

Opublikowano
  • Autor

Ba! Wszystkie skrócę! :polew:

Opublikowano
Myślałem już o tym żeby je tak delikatnie przyciemnić ale mi się to podoba jedynie jak są wszystkie tak samo przyciemnione a że jeżdżę po nocach i mnie zatrzymują co drugi dzień to bym na mandaty nie zarobił :grin:

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

BTW: jebła mi jedna sprężyna z przodu więc jest okazja zrobić coś z wysokością :decayed:

O tak, tak dobrze zrobiła, zobaczysz o ile ładniej auto wygląda nawet na niewielkim obniżeniu w porównaniu do 1BA.

Powodzenia

BTW: zaraziłeś się....

rezaniem:tongue4:

Opublikowano
  • Autor

No wiosna wreszcie przyszła i pojawiły się nowe plany także niedługo chyba będę musiał zmienić temat wątku :decayed:

Jak będzie porządna pogoda to muszę porządnie wyprać tą fajną i za***iście niepraktyczną tapicerkę z foteli więc aż się prosi o dorezanie grzania doop :wink:

Worek na narty w oparcie kanapy też leży i czeka :whistling:

I jeszcze kilkanaście innych rzeczy :decayed:

---------- Post dopisany 21-04-2013 at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 02:00 ----------

Takie tam... :whistling:

p4211288.jpg

p4211298.jpg

p4211313.jpg

p4211318.jpg

Opublikowano

pojdzie w dol ?:decayed:

Opublikowano

Ooo parabolki :kox: Dawaj to w lustro i będzie miazga :naughty:

Opublikowano
  • Autor
pojdzie w dol ?:decayed:

No wyjścia nie ma :grin:

Ooo parabolki :kox: Dawaj to w lustro i będzie miazga :naughty:

W tym sezonie będą graphite parabol on silver sraka adp edition :silacz:

Ale widziałem dzisiaj gdzieś na forum fotkę wypolerowanych i faktycznie wyglądały zacnie :pierdzioch:

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:11 ----------

Jakieś tam jeszcze amatorskie zabawy aparatem :wink:

audi3kopiowanie.jpg

audi1kopiowanie.jpg

audi2kopiowanie.jpg

Opublikowano

Pewno moje :decayed: tylko, że ja nie mam parabol

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj korzystając z chwilki wolnego i słoneczka zająłem się wreszcie kominkiem :wink:

- przed:

wydech1p.jpg

- po:

wydech2x.jpg

wydech3m.jpg

Opublikowano

Mogłeś jeszcze popracować ;).

Taka pasta:

PASTA POLERSKA CHROM STAL NIERDZEWNA ALUMINIUM (3156508111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

+ filc zrobią z tego lustro, wiem bo mam tak u siebie ;)

Opublikowano
  • Autor

No to było takie na szybko :decayed: Papier 2000, woda i jakaś pasta lekko ścierna którą miałem pod ręką...

O widzisz, dzięki :good: Zamówi się i poprawi :naughty:

Opublikowano

U siebie też polerowałem tym sposobem ale rysek tak nie widać:whistling: są za to paskudne wżery:doh:

Szkoda, że nie zrobiłem foty przed polerowaniem ale chyba każdy kiedyś widział porządnie zapuszczony z naprawdę grubą rudą kawałek metalu. W każdym bądź razie Twoja końcówka przed tym zabiegiem wygląda jak moja po godzinie yebania:wink:

Jak dopieścisz jak koledzy radzą będzie upragnione:thumbup1: lustro

Opublikowano
  • Autor

Bydzie? :decayed:

p4231353kopiowanie.jpg

p4231357kopiowanie.jpg

p4231356kopiowanie.jpg

p4231360kopiowanie.jpg

Co prawda bez tej specjalnej pasty bo słońce było ciepłe a piwo zimne więc nie mogłem pojechać do sklepu :naughty:

Także jak komin nie przejdzie forumowej kontroli jakości to znowu pójdzie pod filc :grin:

Opublikowano

No teraz miodzio ;)

Opublikowano

łoooo chłopie poleciałeś :decayed:. Ja zmieniam na dwururkę, ale zanim to zrobię to chyba też walnę polerkę :wink:. Mów szybko jak to zrobiłeś.

Opublikowano

graty za dobra robote :decayed: czekam na instrukcje jak i czym :wink: