NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam Audi zakupiłem w sierpniu 2010 roku od pierwszego właściciela w kraju w stanie niemal BDB jednaj silnik 1.6 lecz ciężko było mi znaleźć ładny stan z mocnym silnikiem stało się że jest jak jest i jestem z tego zadowolony . Wyposażenie : -Climatronic, -Podgrzewane fotele -Elektryczne podgrzewane lusterka, -Elektryczne szyby, -Centralny zamek, -Podłokietnik, -Wspomaganie kierownicy, -Regulacja kierownicy w 2 płaszczyznach, -Radio CD/MP3 + sprzęt grający JBL (tuba, wzmacniacz , głośniki ), -Przyciemniane szyby ( wszystkie 35 % ), -Sportowe zawieszenie , -ALUFELGI 17, -Lampy przód *Day Line* + ksenon , -Ledowe podświetlanie wnętrza, -Ledowe podświetlanie tablicy, -Opony zimowe na innych kołach, - CB radio + Antena Auto wyglądało tak 29 sierpnia 2010 roku zaraz po zakupie : Total seria Pierwsze zmiany nastąpiły szybko może nie za bardzo trafne jak na początek ale cóż : zmiana lamp przód na sonar ring Kolejną modyfikacją był montaż gleby oraz przyciemnienie auta 35% + zmiana lamp tył na FL 2011 wiosna montaż felg 17 2011 Kwiecień --> 2011 Listopad w tym czasie nie dokonałem żadnych zmian optycznych auta jednak został wymieniony kompletny rozrząd oraz zrobiony generalny remont silnika. Rok 2012 Wraz z końcem zimy wielkie zmiany . Odświeżenie całego lakieru + zaprawki + polerka auto wiekowe więc się należało + zmiana lamp przód na lampy Day line Felgi 17 S line od audi A6 C5 Felgi s line + Gwint MTS Plany jakieś są ale wszystko w swoim czasie . Zapraszam do komentowania
GRYFI Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Bardzo ładny egzemplarz. Lampy przednie - poliftowe byłyby bardziej na miejscu (choć lubię niestandardowe rozwiązania to w przypadku przednich lamp są po prostu najładniejsze) Mam jedno pytanie - kupiłeś to auto po jakimś trupie, który leżał w aucie przez miesiąc? Od choinek zapachowych za chwilę odpadnie ci lusterko :grin:
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 po trupie to raczej nie ale tak sie nazbierało troszeczkę
przemciotorun Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 ta czarna obwodka dookola kierunku w przednich lampach to jakas pomylka.... czemy nie zostales przy poliftach? jakie masz teraz kola? mam nadziej ze te z slajna
bogdansky Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 grzanie foteli masz, to jeszcze jakieś recaro dla ubogich i będzie git, tak 3maj .
Dev Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zmieniaj przednie hamulce na 312-ki :decayed::decayed:
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany 26-06-2012 at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany 18-06-2012 at 22:06 ---------- zamienie alusy moje z rantem na inne jakieś propozycje ?
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Felgi s line + Gwint MTS
jedrekx Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 wszystko spoko.. tylko przydałoby się żebyś się w końcu na spocie pojawił
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 czas bedzie kiedyś się zjawić
WIŚNIA Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 czas bedzie kiedyś się zjawić "kiedyś"
KANAL Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 To urzadzenie do mierzenia przepuszczalnosci swiatla na szybach sie jakos kalibruje? Nie moge uwierzyc ze tak sciemniona szyba miescie sie w normie.
Rekomendowane odpowiedzi