Opublikowano 7 Maja 20188 l 4 godziny temu, inhosik napisał: To jest system AHA Czyli bez przycisku nie ma co nocować?
Opublikowano 13 Maja 20188 l Jest mozliwosc zakodowania zamka centralnego tak aby po zgaszeniu i wyjściu z auta sam sie zamykał po określonym czasie ? Radio concert
Opublikowano 17 Maja 20188 l Panowie po wymianie MCU nie działa mi tylna wycieraczka. Moduł był chyba z A5. Myślę, że to wina kodowania, bo nie działa ani wycieraczka ani spryskiwacz. Znalazłem, że powinno to być w [09]->kodowanie->Bajt 21->bit 0 (Rear Wiper Installed), ale niestety dalej nie działa. Edytowane 17 Maja 20188 l przez Tomek_091019
Opublikowano 20 Maja 20188 l Witam, posiadam mm3g+ w a4 b8 polift , próbowałem dziś kodować żeby można było oglądać dvd podczas jazdy, generowałem kod z numeru seryjnego ale wyskakuje że jest błędny ? czy jest jakaś inna metoda na odblokowanie tego ? Z góry wielkie dzięki za pomoc
Opublikowano 24 Maja 20188 l Czy wy też tak macie że gdy jest włączone mmi multimedia przy otwartych przednich drzwiach to po 5 min się wyłącza? czy można ten czas wydłużyć? Lampki ostrzegawcze i podświetlenie w drzwiach nie powinno po jakimś czasie gasnąć?
Opublikowano 29 Maja 20188 l Witam. Czy jest możliwość przy pomocy kodowania aby roleta tylna przy wrzucaniu wstecznego nie chowała się? Edytowane 29 Maja 20188 l przez resiak82
Opublikowano 5 Czerwca 20188 l W dniu 29.05.2018 o 15:56, resiak82 napisał: Witam. Czy jest możliwość przy pomocy kodowania aby roleta tylna przy wrzucaniu wstecznego nie chowała się? ustawiasz to w MMI, poszukaj w ustawieniach bodajże w zakładce Windows
Opublikowano 5 Czerwca 20188 l 10 godzin temu, Ireneusz Grycel napisał: ustawiasz to w MMI, poszukaj w ustawieniach bodajże w zakładce Windows Dzięki bardzo. Problem rozwiązany
Opublikowano 8 Czerwca 20188 l Panowie mam problem z kodowanie bluetooth. To jest nie oryginalny zestaw. Na tej stronie http://www.fiscon-mobile.eu/support/img/fiscon_audi_en.pdf Podane jest kodowanie ale to nie rozumiem miał by ktoś chwilę czasu żeby spojrzeć
Opublikowano 11 Czerwca 20188 l Dzięki wielkie udało się zakodowac. Tylko teraz nie działa mi mikrofon bo musiałem oryginalny zlutowac z kablem jack a w mikrofonie sa 2 kabelki natomiast w jack 3.
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Mam jeszcze jeden mały problem. Mikrofon w bluetooth już działa ale muszę się drzeć do niego żeby osoba do której dzwonie mnie słyszała. Wyczytałem że można podkręcić jego czułość wchodząc w telefon (77)-> adaptacje->kanał 131. Ale wchodząc u siebie w Telefon (77) nie mogę kliknąć adaptacji jest nie podświetlany ten przycisk. Wie ktoś może czemu i jak to ogarnąć?
Opublikowano 18 Czerwca 20188 l Czy jest możliwość żeby na fisie ukazywało mi propozycję zmiany biegów? Mam zwykły monochromatyczny (czerwony) FIS, brak przycisków na manetce. Szukałem w necie i na forum ale nic ciekawego nie mogę znaleźć. tutaj na filmie jest dokładnie ukazane to o co mi chodzi: Sugestia zmiany biegów
Opublikowano 30 Czerwca 20187 l Czy wie ktoś czym się różni kodowanie pompy abs .org u mnie jest 031544 a po wymianie było .org 161D4C ? To i tamte kodowanie przyjmuje bez problemu .
Opublikowano 5 Lipca 20187 l Dzisiaj przyszedł mi interfejs z Chin, komunikuje się itp... Ale mam pytanko Wyczytałem na forum że bez wymiany manetki na ta z przyciskami jestem w stanie odblokować zmianę wyświetlania spalania na DIS'ie. Enabling trip computer without the trip computer controls in wiper stalk: 56-Radio check byte 9, bit 6, then17-Instruments check byte 1, bit 2 Zrobiłem to ale nie wyświetla mi w menu na wyświetlaczu po wciśnięciu przycisku CAR, instrument cluster a co za tym idzie dwóch menu onboard menu 1 i 2. Czy możecie mi podpowiedzieć jak je włączyć? Edytowane 5 Lipca 20187 l przez Bartas93
Opublikowano 5 Lipca 20187 l Autor NAPISZ ktory rok auta masz , daj jakis scan Kodowanie do FISA masz w module kierowniczym 16