67Andrzej Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca A4 B8 lift Jak zakodować automatyczne wyłączanie się hamulca ręcznego przy ruszaniu bez pasów i bez naciskania na pedaĺ hamulca. Dodam że próbowałem dezaktywacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Jest już kilkanaście razy tutaj w tym temacie opisane, i tak co trochę ktoś nowy się pojawia i pyta o to samo. Dlatego jest już 140 stron, gdzie wszystko zmieściłoby się może w 50. Zadaj sobie trud i albo poczytaj albo użyj wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
67Andrzej Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Przepraszam, ale skoro jest już tyle stron, to poproszę link, bo nie mogę znaleźć. Przypomnę że to jest lift i nigdzie nie mogę znaleźć odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca https://a4-klub.pl/topic/342308-zwalnianie-hamulca-ręcznego/?do=findComment&comment=5498494 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
67Andrzej Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Wielkie dzięki kolego. Zrobiłem i działa. Mam jeszcze jedno pytanie i nie mogę znaleźć odp. choć próbowałem poszukać. Chodzi o wyłączenie dźwięku otwartych drzwi kierowcy przy zapłonie. Jest możliwość zakodować wyłączenie tego buzzera? Jeśli tak poproszę o nakierowanie. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca U mnie zadziałało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
67Andrzej Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 8 minut temu, steve69 napisał(a): U mnie zadziałało: Probowałem. U mnie tak nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_wkc Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Witam. Próbowałem włączyć automatyczne zaciąganie hamulca ręcznego po wrzuceniu na P ( multitronic). W module 53 w adaptacjach z listy wybrałem "automatyczne zaciąganie hamulca ręcznego dla skrzyni automatycznej w pozycji P, zmieniłem na aktywne i wszystko poszło pomyślnie. Niestety nie działa to i chciałem zapytać czy robię coś źle, czy muszę przeprowadzić jakieś dodatkowe adaptacje/kodowanie zeby to zadziałało czy po prostu robię coś źle. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdajaca Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Witam. Nie mogę uruchomić dostępu do ukrytego zielonego menu w MMI 2G. Ciskanie SETUP i CAR nic nie daje. w [07-Head Control] + [Adaptacja 10] + Channel 8 mam coś takiego. I tu nic nie idzie przestawić. A wszystko zaczęło się od tego że chciałem uruchomić wskazania naładowania akumulatora na MMI. I o dziwo udało się to i bez grzebania w ukrytym menu. Ale. Po 1 nie daje mi spokoju dlaczego nie mogę uruchomić tego menu. A po 2 wskazanie naładowania akumulatora uruchomiłem zupełnie w innym miejscu niż było to opisywane. Otóż nie [07-Head Control] + [Adaptacja 10] + Channel 1 tylko Channel 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanOGLL Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Witam. Posiadam A4 B8 2009 rok. Na wyświetlaczu mogę sobie odpalić Lap Timer, ale niestety nie widzę tam temperatury oleju. Da się to jeszcze jakoś uruchomić? Edit: Ok. Znalazłem info, że zegary sprzed 2010 nie pokażą oleju. A szkoda 😕 Edytowane 11 Października przez AlanOGLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzus Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Panowie zapalają mi się światła przeciwmgielne z przodu w zderzaku jak załączę światła do jazdy wieczorem i nie idzie ich wyłączyć jak zrobić żeby przeciwmgielne z przodu zapalały się tylko z przycisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Bez pełnego auto-scanu można sobie zgadywać co jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi