Opublikowano 12 Grudnia 20187 l Tak sprawdziłem na rozgrzanym. Kodzak33 moze mieć racje. Auto przed 2010r Edytowane 12 Grudnia 20187 l przez MugenMan
Opublikowano 14 Grudnia 20187 l A jak wejść w laptimer, niby uruchomiłem w kodowaniu a nie mogę znaleźć?
Opublikowano 14 Grudnia 20187 l 43 minuty temu, scubi206 napisał: A jak wejść w laptimer, niby uruchomiłem w kodowaniu a nie mogę znaleźć? Witam. Na manetce od fisa musisz nacisnąć przycisk reset.
Opublikowano 14 Grudnia 20187 l 8 minut temu, kkt napisał: Witam. Na manetce od fisa musisz nacisnąć przycisk reset. No to się jednak chyba nie uruchomiło bo nie ma ?
Opublikowano 14 Grudnia 20187 l Godzinę temu, scubi206 napisał: No to się jednak chyba nie uruchomiło bo nie ma ? Przycisk reset naciskaleś kilka razy? Jak kodowales laptimer to podświetlił się na niebiesko?
Opublikowano 14 Grudnia 20187 l 24 minuty temu, kkt napisał: Przycisk reset naciskaleś kilka razy? Jak kodowales laptimer to podświetlił się na niebiesko? No tak i wyświetliło komunikat że kodowanie przyjęte Muszę sprawdzic jeszcze raz
Opublikowano 21 Grudnia 20187 l cześć chciałem włączyć u siebie wizualizację parktronika i przy kodowaniu wyskakuje mi komunikat zdjęcie mogę nacisnąć na TAK
Opublikowano 21 Grudnia 20187 l 44 minuty temu, kamil_afn napisał: cześć chciałem włączyć u siebie wizualizację parktronika i przy kodowaniu wyskakuje mi komunikat zdjęcie mogę nacisnąć na TAK Tak musisz
Opublikowano 22 Grudnia 20187 l Pytanie dotyczy DRL w polifcie z RLS i bi-xenonem, mianowicie: - włącznik na 0 /zero/ palą się ledy -licznik ma podświetlone tylko wskazówki - włącznik na auto - w dzień jak palą tylko ledy DRL licznik jest tak samo podświetlony jak po zmierzchu po załączeniu świateł mijania, nie widać różnicy tzn momentu włączenia xenonów a chciałbym aby na auto w dzień licznik miał podświetlone tylko wskazówki a momencie gdy RLS załączy xenony włączyło się podświetlenie zegarów wykonalne? Edytowane 22 Grudnia 20187 l przez Gość
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l 2 godziny temu, piekarz napisał: Witam jak zakodowac grzanie lusterek? Witam. Musisz wejść w moduł drzwi kierowcy i pasażera.
Opublikowano 16 Stycznia 20197 l W dniu 10.01.2019 o 13:41, piekarz napisał: Witam jak zakodowac grzanie lusterek? [Door elektr. 42] -> LongCoding -> [BYTE 04] -> Bit 0
Opublikowano 20 Stycznia 20197 l Chciałbym sie dostać do adaptacji radia (56) ale przycisk adaptacja jest nieaktywny- w dostępie upoważnionym nie mam podpowiedzi i nie wiem jaki jest kod. Da sie to jakos obejść. Lub może ktos odczytać swój kod?
Opublikowano 20 Stycznia 20197 l 36 minut temu, Kryhawrc napisał: Chciałbym sie dostać do adaptacji radia (56) ale przycisk adaptacja jest nieaktywny- w dostępie upoważnionym nie mam podpowiedzi i nie wiem jaki jest kod. Da sie to jakos obejść. Lub może ktos odczytać swój kod? W tunerze radiowym nie ma podpowiedzi działasz po omacku, kodu nie potrzeba do kodowania przynajmniej u mnie tak było.
Opublikowano 21 Stycznia 20197 l W sumie to chodzi o sciagnięcie blokady/pozwolenie na instalacje z płyty polskiego menu do MMI 2G Low basic. Byłem juz u dwóch fachowców(w sumie jeden przyjechał do mnie) i nie dali rady wgrać. Mówili cos ze musze sciągnąć blokade w VCDS( w adaptacjach w radiu) zeby pozwoliło zainstalować system. U mnie w radiu przycisk adaptacja jest nie aktywny i nie moge w nia wejść. Czy to znaczy że u mnie nie idzie wgrac polskiego??? Ewentualnie gdzie tego szukac? Edytowane 21 Stycznia 20197 l przez Kryhawrc
Opublikowano 21 Stycznia 20197 l W dniu 6.06.2013 o 23:55, arekp napisał: Trzeba dodatkowo: 46 Moduł Komfortu -> Kodowanie -> Bajt 01 -> Bit 2 na 1 Bez tego nie działa 46 Moduł Komfortu -> Kodowanie -> Bajt 01 -> Bit 2 na 1 ---> mam to ustawione i dalej nic. Ani sygnał niezamkniętych drzwi ani sygnał przy zamykaniu/otwieraniu drzwi z pilota posiadam BCM Przy wizualizacji mam posiadam parktronik 8K0 953 502 D i zakodowałem wszystko jak należy w MMI ustawione na grafic i nic Posiadam wersje z tylko tylnymi czujnikami parkowania. Jeśli chodzi o światła przy gwałtownym hamowaniu to jak wchodzę w adaptacje - kanał 050 to jest błąd a jak wchodzę w mass blocks to kanał 050 pokazuje normalnie. Edytowane 23 Stycznia 20197 l przez KSpawNO