JOHN777 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dwa dni temu kasowałem inspekcje techniczną i kombinowałem w zakładce 17 instruments bo nie mogłem jej skasować resetowałem też przez przez auto reset. Dzisiaj zauważyłem że nie zapalają mi się wieczorem światła jak otworze pilotem auto a wcześniej się zapalały tylne i przednie halogeny. tak samo po zamknięciu auta zapalały sie na „odprowadzenie” na czas ustawiony w MMI W MMI są włączone i mi o to sie nie palą. gdzie to się ustawia ? co mogłem namieszać ? Pytanie czy tę opcje może się wyłącza z pilota Dwa dni jeździła autem żona może może wyłączyła jakąś kombinacją z kluczyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlik87 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam serdecznie wszystkich, potrzebuje pomocy w zakodowaniu lamp w moim audi. Chodzi o audi a4 b8 2009 avant, zakupilem komplet lamp z modulami oraz adaptery do kostek. Lampy świecą bixenon oraz migacz nie chodzi led, natomiast po odpaleniu auta lampy mrugaja. Bardzo prosze o pomoc w zakodowaniu. Posiadam Vas5054a. Bardzo bedę wdzięczny za pomoc... Witam serdecznie wszystkich, potrzebuje pomocy w zakodowaniu lamp w moim audi. Chodzi o audi a4 b8 2009 avant, zakupilem komplet lamp z modulami oraz adaptery do kostek. Lampy świecą bixenon oraz migacz nie chodzi led, natomiast po odpaleniu auta lampy mrugaja. Bardzo prosze o pomoc w zakodowaniu. Posiadam Vas5054a. Bardzo bedę wdzięczny za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam serdecznie wszystkich, potrzebuje pomocy w zakodowaniu lamp w moim audi. Chodzi o audi a4 b8 2009 avant, zakupilem komplet lamp z modulami oraz adaptery do kostek. Lampy świecą bixenon oraz migacz nie chodzi led, natomiast po odpaleniu auta lampy mrugaja. Bardzo prosze o pomoc w zakodowaniu. Posiadam Vas5054a. Bardzo bedę wdzięczny za pomoc... Witam serdecznie wszystkich, potrzebuje pomocy w zakodowaniu lamp w moim audi. Chodzi o audi a4 b8 2009 avant, zakupilem komplet lamp z modulami oraz adaptery do kostek. Lampy świecą bixenon oraz migacz nie chodzi led, natomiast po odpaleniu auta lampy mrugaja. Bardzo prosze o pomoc w zakodowaniu. Posiadam Vas5054a. Bardzo bedę wdzięczny za pomoc... w innym watku masz opis montazu lamp i kodowanie i jaki sterownik obsluguje je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgajder Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Przeciez w POLIFCIE nie działa ta funkcjaW pierwszym poście jest info Jednak sie o dziwo okazało, ze doswietlanie zakretow u mnie działa:) Niestety po dezaktywacji funkcji stop/start w VCDS, funkcja czasem działa czasem nie- od czego to moze zalezec? Tryb jazdy zawsze wybrany "D", a mimo to samochod oczywiscie po spelnieniu danych warunkow czasem sie sam wylacza podczas np postoju na swiatłach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fileo Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Panowie to dlaczego u mnie w polifcie aktywacja przebiegła prawidłowo i cieszę sie z doświetlania za pomocą halogenów ? Nie tylko mi sie udało bo co najmniej jeden klubowicz rownież pisał ze aktywował w polifcie doświetlenie. Potwierdzam. Działa doświetlanie w polifcie za pomocą halogenów. Na marginesie berdzo ładnie to działa Panowie proszę o pomoc w ustawieniu czułości czujnika deszczu w polifcie. Polift ma inaczej kodowanie czujnika w mce09 - w kanałach nie ma wyboru tej opcji: W kanale 2 zamiast RLS pojawia się chyba rlsr g397. Po wejściu pojawiają się tylko bity bez możliwości zmiany Ktoś pomoże? Panowie, ponawiam prośbę. G*wniane wycieraczki wpędzają mnie w szał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jak masz klona VCDS to brak podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Pany kto mi usunął koment ??a propos doświetlania zakrętów do mojej a6 c6 da radę tylko zakodować czy też trzeba coś rzeźbić no i awaryjne tylne światła razem kierunkowskazamino i to co mnie wkurza pikanie non stop o zapięciu pasów chcę to jak najbardziej wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Pany kto mi usunął koment ?? a propos doświetlania zakrętów do mojej a6 c6 da radę tylko zakodować czy też trzeba coś rzeźbić no i awaryjne tylne światła razem kierunkowskazami no i to co mnie wkurza pikanie non stop o zapięciu pasów chcę to jak najbardziej wyłączyć za taki koment ( spam ) to sie dostaje OSTRZEZENIE co do kodowań do A6 TO nie ten DZIAŁ , to zupełnie inna platforma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fileo Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A z innej beczki. Idzie w polifcie wyłączyć automatyczne wycieraczki przy pozostawieniu czujnika światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjan83 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Czy takie ustawienie oznacza ze nie mam podgrzewanych lusterek ?? W moim polifcie również działa doświetlanie zakrętów halogenem . Edytowane 19 Października 2015 przez marjan83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matriw Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dokładnie oznacza to, że masz zakodowane ze nie masz podgrzewanych lusterek. Jak jest faktycznie to byś musiał zajrzeć do lusterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Zna ktos sposob kodowania rain closing w b8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 orientuje sie ktoś czy kodowanie na dos zakrętów będzie działało w a5 2012r? (niby to samo co a4 b8 lift)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Powinno działac sprawdz kodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Zna ktos sposob kodowania rain closing w b8? Nie ma tej funkcji w Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Zna ktos sposob kodowania rain closing w b8?Nie ma tej funkcji w Audi.Szkoda bo bardzo przydatna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 dużo ludzi płacze za tym a płacze jeszcze bardziej po zalaniu auta po burzy Widocznie czujnik traci napięcie po zapłonie w Audicach a w VW juz nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 dużo ludzi płacze za tym a płacze jeszcze bardziej po zalaniu auta po burzy Widocznie czujnik traci napięcie po zapłonie w Audicach a w VW juz nie :] W mk5 mam to zakodowane i uwazam ze to był najbardziej przydatny mod ;-) Wstajesz rano i wiesz czy w nocy padalo :-D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotu Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Posiadam autocom CDP+ i program Delphi DS150E czy mogę tym odblokować zielone menu lub aktywować wskaźnik naładowania akumulatora?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Snake Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam szukam kodowania po zmianie radia z chorus na symphony? A gate tez trzeba zmieniać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi