gogus1 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Dzieki serdeczne! Jutro sprobuje to zrobic, Pozdrawiam serdecznie!
nowekbdg Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 podlacze sie do tematu a z przodu jak zdjac ten plastik bo3 sruby odkrecilem i mam szyby el czytalem cos ze klamke trzeba zdjac i ten plastik a to wogoole ani roz jakis sposob pls przednie drzwi podkreslam
KrzyHo Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Przednie drzwi robisz wg opisu na 1 stronie tematu.
resocjalizator Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 o jaką sprężynke chodzi , bo ja przy lince nie mam zadnej , czy to nalezy sobie domontowac by klameczka nie latała?
krzyniek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 o jaką sprężynke chodzi , bo ja przy lince nie mam zadnej , czy to nalezy sobie domontowac by klameczka nie latała? zapewne chodzi o tą sprężynkę co jest w klamce wewnętrznej
resocjalizator Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 o jaką sprężynke chodzi , bo ja przy lince nie mam zadnej , czy to nalezy sobie domontowac by klameczka nie latała? zapewne chodzi o tą sprężynkę co jest w klamce wewnętrznej aaa.. szkoda tylko ze juz złozyłem tapicere bystrzak ze mnie. ale to juz nie pora na takie prace, pora na browara. Dzięki
Jabol_ Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Sorry za odgrzebywanie, ale możecie pociągnąć temat sprężynki w klamce? Patrze i nie widzę, a rozumiem, że odpowiada ona za to, że klamka nie wraca na swoje miejsce, po jej pociągnięciu.
Nosfer Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Sorry za odgrzebywanie, ale możecie pociągnąć temat sprężynki w klamce? Patrze i nie widzę, a rozumiem, że odpowiada ona za to, że klamka nie wraca na swoje miejsce, po jej pociągnięciu. A co tu podciągać. Odpowiada własnie za to. Często pęka. Jak jej nie ma - to klamka odstaje, jest luźna..
out_ Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 właśnie siedze i szukam jakichś sugestii odnośnie moich problemów i znalazłem kolejne rozwiązanie:) mam chyba dzisiaj szczęśliwy dzień no i kolejną rzecz do zrobienia w weekend, dzięki:)
rysiu Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Wszystko spoko, tylko uchwyt klamki moich drzwi jest metalowy, a nie plastikowy i nie jest przykręcony na żadną śrubkę (drzwi prawy przód). Toteż nie za bardzo mi ten cały boczek chce zejść :/.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 siema mam pytanie muszę zdjąć boczek drzwi pasarzera tylko nie zabardzo wiem jak odłączyc kostkę od el. szyb od przycisku bo jak ciągnę w dół to cieżko siedzi i nie chce iść chyba że coś źle robie może ktos poradzic jak to powinno zejść
klon58de Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 ja dzisiaj godzine siedziałem i się bawiłem jak małpa zegarkiem, wielkie dzięki kolego KrzyHo
szymon441992 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 xXPiotrekXx19 z boku powinien być taki dzyndzel jak dobrze kojaże, może być troche "zaruściałe" więc troche trzeba użyć siły
Lenio21 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 mam pytanie odnośnie boczków czy możlwie jest, że obydwa boczki z przodu są źle założone? Dokładnie chodzi o to że dekory w drzwiach nie idą w jednej linii z dekorami w środkowym kokpicie. Brakuje parę milimetrów. Reszta elemtentów z boczków też nie idzie w linni, także stawiam na boczki. Podejrzewam, że są tam właśnie jakieś haczyki. Może brakuje jakiś gumowych amortyzatorów w haczykach? Miałem takie w 80'tce. pozdrawim
Rekomendowane odpowiedzi