Reggi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Powiem jednak tak - nigdy żaden zapach nie zastąpił mi tego jaki miałem po sprowadzeniu mojego pierwszego auta z Niemiec - nie wiem dlaczego - żaden zapach tego nie zniwelował ani nie zastąpił a oryginalny był boski i to nie tylko obecny ale każdy, którego miałem okazję wąchać. To jest specyfik, którego nie mogę porównać do żadnego obecnego i każdy VW sprowadzony z DE pachniał tak samo super a niestety nasze zapachy nie. Może turas używał mocnych perfum :grin:
Raf_kk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Spróbujcie ambi pur. Kwestii zapachu nie poruszam, ale w zasadzie dobre 4 miechy na medium wytrzymał Także wydajny...a co do choinek...to tylko czarnulki!!
Pawlo 2004 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie używam zapachu, skóra w aucie pachnie tak, że nic więcej mi nie potrzeba
Raf_kk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 W moim ori zapach skóry został w nosie poprzedniego właściciela:grin: Jestem ciekaw czy jest coś w deseń zapachu świeżo garbowanej skórki:)?
gizmus2006 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 W carrefurze jest taka fioleczka z dębowym koreczkiem truskawkowa jest fajna. A jak z niej nie korzystam to PLAK piczowy
Gracjan Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 dziękuję, dobranoc:hi:http://www.detailedimage.com/products/auto/450_1_lw_1549.jpg Popieram, albo ten zapach albo nic:kox:
eu4yaon Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja używam zapachu kadzidła kościelnego.. tak przynajmniej twierdzą pasażerowie.
bialy986 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ostatnio kupuje ambi pur'a w kratki.Długotrwały zapach daje wicząca ala choinka "fresh car" o zapachu męskich perfum-farenheit
Sqizzy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Michał, Gracjan serio wam się podoba ten zapach? Dostałem próbkę jego, bo każdy tak zachwalał. Leży do tej pory. Paskudnie słodki jest ten zapach, nie idzie wytrzymać dłużej w samochodzie.
Pawlo 2004 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 W moim ori zapach skóry został w nosie poprzedniego właściciela:grin: Jestem ciekaw czy jest coś w deseń zapachu świeżo garbowanej skórki:)? Najlepiej czuc zapach skóry po jakimś czasie nie użytkowania auta. Jak śmigam codziennie to czuje tylko jak otworze drzwi i to tyle a później to już się przyzwyczajam. Najlepiej jest jak się nie użytkuje auta przez jakis czas, mam tak zawsze po powrocie z wakacji jak po 2 tyg wsiadam na lotnisku do samochodu który nie był otwierany przez ten czas. Wtedy przez tydzień czuje zapach skóry w nosie
SebolA4 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 dziękuję, dobranoc:hi:http://www.detailedimage.com/products/auto/450_1_lw_1549.jpg Popieram, albo ten zapach albo nic:kox: Gdzie to można kupić w PL ??
Michał Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Michał, Gracjan serio wam się podoba ten zapach? Dostałem próbkę jego, bo każdy tak zachwalał. Leży do tej pory. Paskudnie słodki jest ten zapach, nie idzie wytrzymać dłużej w samochodzie.To słodycz lekko spoconego ponętnego kobiecego ciała i drogiej bielizny, połączona z zapachem kubańskich cygar - musi się podobać:decayed:A serio to najlepszy zapach jaki miałem do tej pory, nie jest ordynarnie intensywny i ma to coś. Subiektywna opinia i taka właśnie ma być, podoba mi się nie dlatego że ktoś go chwali:wink: Np jak czuję w aucie waniliowego, albo kokosowego wunderbauma to mam ochotę zwymiotować przez zamknięte okno:decayed:
talib1990 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Michał, trza sie spotkać - musze powąchać jak tak chwalisz
miedzikos Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 dziękuję, dobranoc:hi:http://www.detailedimage.com/products/auto/450_1_lw_1549.jpg Jak najbardziej polecam
Reggi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Michał, Gracjan serio wam się podoba ten zapach? Dostałem próbkę jego, bo każdy tak zachwalał. Leży do tej pory. Paskudnie słodki jest ten zapach, nie idzie wytrzymać dłużej w samochodzie.To słodycz lekko spoconego ponętnego kobiecego ciała i drogiej bielizny, połączona z zapachem kubańskich cygar - musi się podobać:decayed: To jakiś nowy zapach Amsterdamskiego burdelu ? :grin: W moim ori zapach skóry został w nosie poprzedniego właściciela:grin: Jestem ciekaw czy jest coś w deseń zapachu świeżo garbowanej skórki:)? No pewnie.. ja mam to SHOWCARSHINE AIR LEATHER 300ML - ODŚWIEŻACZ O ZAPACHU SKÓRY - ShowCarShine - Detailing Shop Pachnie skórką Do neutralizowania smrodu jest jeszcze fajny Odor Eliminator Megsa
Michał Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 To jakiś nowy zapach Amsterdamskiego burdelu ? :grin: nie miałem przyjemności... ale w polskich burdelach tak ładnie nie pachnie:grin:
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja mam coś takiego już chyba trzeci miesiąc, jak otworzę pudełko to kozy w nosie uciekają, bo jeszcze taki intensywny jest CALIFORNIA SCENTS XTREME VOLCANIC CHERRY !!NEW!! - ShowCarShine - Detailing Shop
Frimuś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 http://air5.pl/system/pictures/images/9/original/new%20car%20puszka.jpg?1328649752NEW CAR Gdzie mozna takowe cus dostac
Rekomendowane odpowiedzi