dRACoNIx Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Pochodzenie USA Produkcja 05 model 06 Silnik BPG 200Ps (baza CDLA) Stage Custom 402.9Ps / 518.1Nm Napęd Quattro Zawias S-line 1be Stabilizator S4 b7 tył 20mm Stabilizator Rs4 b7 przód 32mm Wzmocnienie w kielichach S-Line 1be/1bv Heble 360x32 / 324/22 Akebono 6 tłok, Zimmerman Sport (model rs4 b5 / rs4 b7) Przelot 56.572km Bi-Xenon ze spryskami cisnieniowymi Klima 2 strefowa Recaro (skóra „Seidenappa” + Speed) Elektryka 4x Kompas w lusterku wstecznym Tiptronik-S Grzane stołki przód 8x Airbag (dodatkowe poduszki w boczkach tylnej kanapy) Bluetooth Pełny V-Fiz Audi Bose Sound System Pakiet Audi Exlusive Lodówka w schowku pasażera Zmieniarka na 6 CD w schowku pasażera Interface Ipod Siatka bagarznik Mocowania fotelika dla dziecka (ISOFIX) w tylnej kanapie Pakiet "Schowek" Pakiet "Oświetlenie" Servotronic (aktywny, wspomagany elektrycznie układ kierowniczy) Wyposażenie do przewożenia długich przedmiotów (worek na narty w tylnej kanapie) HomeLink (pilot zdalnego otwierania bramy/garażu, sterowanie w osłonie przeciwsłonecznej) Czujnik zapięcia pasa kierowcy i pasażera Fabryczny alarm z czujnikiem wnętrza i zabezpieczeniem przed odholowaniem System pomocy przy parkowaniu tył Lusterka zewnętrzne z funkcją automatycznego przyciemniania, elektrycznie składane Deaktywacja poduszki i kurtyny pasażera z przodu Kierownica model b8 trójramienna MF + łopatki zmiany biegów Koła 18" lato 8J Model RS5 + ContinentalSportContact 3 235/40r18 Koła 17" zima 8J Model A5 + Goodyear Ultra Grip 3D 225/45r17 Body Kit ABT (komplet) Wydech ABT (tłumiki) Relingi chromowane (oksydowane anodowo) Listwy Carbon aluminium Rolety tylne (boczki ze skóry „Seidenappa”) Roleta (tylna szyba) Samo ściemniające się lusterko wewnętrzne z czujnikiem światła dla automatycznych świateł mijania Włącznik świateł z funkcją automatycznych świateł mijania i doświetlaniem przestrzeni auta (Coming/Leaving Home) Sensor deszczu Sensor zmierzchu Podłokietnik z przodu Tempomat RNS-E + SDS Bluetooth + Karty SSD Kamera cofania, obraz w RNS-E (Audi pasy odległości statyczne) Szyberdach -> z przypomnienia 'Tomeks' Lampy Neon tył Plany: Grzana kanapa tył APR Turbo Kit - S3 K04 - 2.0T FSI -> Projekt w trakcie Stage 4 !!! Lampy tylne diodowe RED Smoke do Audi A4 B7 Sedan - 26.02.2013r. Done! Link-> http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-bpg-2-0-t-fsi-quattro-abt-recaro-s-line-rs5-s4-led-zdjecia-238377/index4.html#post3360891 DRL LED Soczewkowe Najmocniejsze - 15.04.2013r. Done! Link-> Postimage.org / gallery - CIMG3539, CIMG3543, CIMG3544, CIMG3546, CIMG3550, CIMG3551 Zdjęcia 1600x1200 (kliknij ponownie w nowym oknie na zdjęcie) Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez dRACoNIx
siemian Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 na żywo felga zrobiła na mnie wrażenie. mimo że to nie do końca mój styl to ma coś w sobie. pozdro
dRACoNIx Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 na żywo felga zrobiła na mnie wrażenie. mimo że to nie do końca mój styl to ma coś w sobie. no właśnie zdjęcie nie oddaje realu
Bart-S Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Fajna i bardzo dobrze wyposażona fura Pakiet ABT to rzadkość więc na drodze z pewnością się wyróżnia - fela bardzo dobrze dobrana do body (komplet pięknie się prezentuje). Nie jestem fanem końcówek x4 ale mogę przymknąć na to oko (jako że to tylko moja fanaberia ).
David Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 dobra fura widac doinwestowana fotele wlasciciela na silownie zapraszam
MarianekZg Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 graty zakupu:oklasky: - niezły furacz
Dev Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 mi tez sie nie podobają te końcówki, ale o gustach sie nie dyskutuje nieskromnie napisze że miałem mały wkład w modzenie tego auta Olo mocno mnie zmeczył (zreszta robi to do dzisiaj :polew::polew::polew:) było przy tym parę niespodzianek, pare rzeczy nie pasowało jak trzeba, były szybkie akcje ale wszystko udało sie wyprostowac i poskładać do kupy i mam nadzieję że właściciel jest teraz zadowolony z wyniku osobiście optowałem przy tylnej tarczy 330/22mm ale Olo stwierdził że chce miec wszystko jak w oryginale, wiec nie pozostało dyskutowac w tej materii
Dev Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 i jak to mówią: sukces ma wielu ojców..... :grin:
dRACoNIx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 i jak to mówią: sukces ma wielu ojców..... :grin: Podziękowania dla 'devastation' , 'siemian' , 'czaki22' , 'Bart-S' , 'Wojtek_A4'.
KmK Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 bardzo ciekawe felgi:thumbup1: Świetny kolor, super zgrane z odcieniem felg. wydech x4 mnie też nie specjalnie pasuje, podobnie jak dokładka na klapę, ale to już bezdyskusyjnie kwestia gustu. Średnio też jestem fanem automatów. Całość bardzo na +
Tomeks Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 w opisie wymieniłeś wszystko,łącznie z klimą 2 strefową......... a zapomniałeś o szyberdachu:grin: fajny wypasik
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jak dla mnie to bardzo dobry wypas mało która A4 ma taki
dRACoNIx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 w opisie wymieniłeś wszystko,łącznie z klimą 2 strefową......... a zapomniałeś o szyberdachu:grin: faktycznie zapomiałem haha, dziękuje za przypomienie ...
marcin_o23 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 super furka, wypasik , jedynie co mi się nie podoba to ten pakiet abt, a reszta
dRACoNIx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 super furka, wypasik , jedynie co mi się nie podoba to ten pakiet abt, a reszta Powiem szczeże że nie wykluczam za jakiś czas, zmiany na pakiet DTM.
marcin_o23 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 no i to by był już , dla mnie ten pakiet abt jest taki za bardzo tuningowy, ale to moje tylko moje zdanie, reszta jest super, aha wielki plus za usa
Rekomendowane odpowiedzi