Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 AWX] Moja Czarna Bestia - 18", Skóra, Xenon... Bixy z led RS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oo żeś poszedł :decayed: ten ryjek jest zaje i ta dupeczka mm :naughty: to jak juz bedziesz miał wydechy dali go z filmikiem który wiadomo ze nie pokaze jak jest w realu ale zawsze cos ;p

Edytowane przez rosiaksdz

Opublikowano

noooo........ piknie żeś poleciał :naughty: to body to jak prezent pod choinkę :decayed: bedzie w pytkę pod tą trójke z przodu

Opublikowano

Dobra decyzja z tymi trzema wydechami, w zaleznosci od tego jak bardzo beda "tlumily/wyciszaly" to nie wiem czy np na czterech nie byloby cichoszy, jak na serii ;)

Opublikowano

Czarno to widzę Panie :-D

Opublikowano

Witam ładna furka. Gdzie kupiłes i czy malowałes lampy tylne. Jak z błedami na fisie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witaj. Lampy kupiłem gotowe od znajomego z forum. Malował je spreyem i zamontował rezystor 5 Ohm. Nie ma błędów na FIS.

Choć tutaj w aukcji podano, że jużjest wbudowany jakiś przekaźnik... http://allegro.pl/lampa-tyl-diodowe-led-kpl-red-audi-a4-b6-8e0-sedan-i6541785467.html

ecgIXUb.jpg

Mały update :decayed:

- zawiasy i siłowniki do automatycznego otwierania klapy - czekają na montaż

WuQYcaQ.jpg

- Subwoofer w koło zapasowe z Q5, podpięcie przednich głośników pod wzmacniacz Bose - Podziękowania za wiązkę i montaż dla Kaju :hi: :kox:

7nXiKwy.jpg

- wymiana głośników średniotonowych Bose w drzwiach na te z końcówką B oraz głośnika w desce rozdzielczej na Bose,

- Setup zimowy, felga z Audi A5 17" 7,5J ET28, opony Continental ContiWinterContact TS830P 225/45/17

ygUfRVT.jpg

dLTsMJ0.jpg

Mała zapowiedź... :jerk::jerk::jerk:

gmtVYKQ.jpg

9uoqZbI.jpg

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Witam. Bardzo fajnie wygląda ta felga na aucie. Planuje takie same kupić na lato, tylko że opona będzie 235/45. Napisz na pw ile za te felgi zapłaciłeś. Możesz podesłać zdjęcie z boku (przód i tył) ile brakuje do rantu błotnika?

Opublikowano

Zapowiedż wcale nie taka mała , ładny ślimaczek . W jaką moc celujesz ? :)

Opublikowano

Robisz dobra robote! Czekam na nowego mocarza pod maska !

Opublikowano

Witaj!

Świetne autko i wycyzelowane w detalach!

Co to za Garrecik wpadł?

W jakie parametry moc/nm celujesz po strojeniu?

Widzę, że dyfuzor założyłeś na 2 wydechy końcowe?

Jaki wydech szykujesz?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ładnie modzisz :) W przednich lampach masz listwy led czy mi się wydaje?

Opublikowano
  • Autor

To może dam wszystkim jedną odpowiedź [emoji6]

Tak, w lampach są ledy z rs6 c6.

Turbo to gtd2060vz. Babka jedzie do Custom Garage naszego kolegi z forum Juby_p pod koniec stycznia. Tam zostanie wykonany finalny setup (chyba [emoji23] ), razem z remontem silnika, wymianą rozrządu, portingiem głowicy itd... to tak w skrócie. Wydech będzie cały z kwasówki na 3 tłumikach przelotowych od Sporttig. 2,75"->Y-pipe->2,5". W ile celujemy? Ile wyjdzie to wyjdzie. Ale po cichu liczę na 3xx/550+... Oczywiście na nowej skrzyni biegów i sprzegle 240mm. Bo te z AWX nie sprosta takiemu Nm.

Wysłane z Galaxy S7

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Wiec moze od razu niech doloza Q ?? :)

Opublikowano
  • Autor

Q raczej nie będę rezał... zawsze to 30-40 KM w plecy [emoji14] na suchym Potenza fajnie klei, a na mokrym cóż... nie zawsze używam gazu 0-1

Wysłane z Galaxy S7

Opublikowano

Bardziej mi chodzi o taka pore, jak teraz, no taka mi sie ochota narobila, jak nie wiem !! :D

Opublikowano
  • Autor

Ile dni śniegu mamy w roku? [emoji6] mimo wszystko wolę szybsze auto w tych pozostałych 11 miesiącach[emoji14]

Rezaj Q lub mijaj się z Krystianem na B6stki - on ma teraz z Q

Wysłane z Galaxy S7

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Jakby trzeba Q wyrezać to możemy z kolegą silnik zrobić. Ostatnio zrobili my 2 auta w 2 dni. I wszystko hula :banan:

Opublikowano

Ile dni śniegu mamy w roku? [emoji6] mimo wszystko wolę szybsze auto w tych pozostałych 11 miesiącach[emoji14]

Wysłane z Galaxy S7

To fakt, ze malo bywa takich dni, ale wtedy to zawsze cos, ta chec poprobowania sie i doskonalenia umiejetnosci w poslizgu :D

Jakby trzeba Q wyrezać to możemy z kolegą silnik zrobić. Ostatnio zrobili my 2 auta w 2 dni. I wszystko hula :banan:

To jak cos to juz bede wiedzial do kogo uderzyc z zapytaniami co i jak ;)

Nie dawno ktos mi "sprzatnal" z przed nosa anglika w es lajnach avf z Q za 4 tysie. :( a juz byl napał ...

Opublikowano

Wysłane z Galaxy S7

To fakt, ze malo bywa takich dni, ale wtedy to zawsze cos, ta chec poprobowania sie i doskonalenia umiejetnosci w poslizgu :D

Nie dawno ktos mi "sprzatnal" z przed nosa anglika w es lajnach avf z Q za 4 tysie. :( a juz byl napał ...

Cena nie zła, można brać bez zastanowienia.

Edytowane przez misiekmb1

Opublikowano

Nawet na suchym jazda z :quattro: jest inna od FWD :kox: