Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAGA]Przygody z A4 ciąg dalszy...Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czysta ciekawość :decayed: mam komplet dekorów zastanawiam się że czy nie pomalować :wink:

Opublikowano

Jak masz komplet w drewnie to maluj wtedy będzie jak ori :wink:

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ----------

Bo jeśli chcesz malować zwykłe dekory to trochę lipa będzie:kwasny:

Opublikowano

Wymieniłem drewno jesion na alu szczotkowane trochę szkoda malować :kwasny:

Opublikowano

Co myślicie o takich felgach sprzedawca twierdzi, że naprawdę porządnie wykonane we współpracy z jakąś belgijską firmą nie są z plasteliny już dość długo je sprzedaje i nie miał żadnych reklamacji szukam pomysłu do mnie i nie wiem w co uderzyć ewentualnie może mi ktoś VT machnąc z tą felgą ewentualnie rozważam pomalować je na srebrno no i ET trochę mi nie leży musiałbym się w dystanse bawić.

SAS Super Twin 19" 8.5j et42 +9.5j et40 5x112 (3900302285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Taki ala vossen :) przy takim et dystans to nie problem dasz 10mm centrujący i będzie koks :) felga ładna w kolorze srebrnym mogła by wyglądać :kox:

Opublikowano

No właśnie dystans to by nie był problem martwię się tylko o jakość ktoś coś może słyszał wie poradzi :whistling:

Opublikowano

19" 3SDM 0 06 Alloy Wheels Audi A4 A4 A8 Staggered Alloys Silver CUT 5x112 | eBay

19 Zoll Komplettrad RH DG Evolution Anthrazit 5x112 ET35 Audi A4 Kumho | eBay

Co do jakości myślę że nie ma się co bać ja miałem 2 komplety felg O.E.M i nic a nic się z nimi nie działo

Opublikowano

Tak te co wkleiłeś to nie repliki tylko ori renomowanych firm mi chodzi konkretnie o te co wkleiłem wyżej:wink:

Opublikowano

Chodziło mi o wzór

Opublikowano
Chodziło mi o wzór

Nie no,nie widzą mi sie felgi z rantem w B8:wink:

Opublikowano

Bierz 3SDM i będzie kosa i unikat :)

Opublikowano
Bierz 3SDM i będzie kosa i unikat :)

To bierzesz moje? Dawaj jakąś propozycję :decayed:

Opublikowano

Poszło PW :)

Opublikowano
Piano ori :eusathink:

Czemu myślisz że nie?

Piano jest piękne. Muszę się nad tym zastanowić, kwestia tylko ile wezmę za szczotkę :wink:

Audi A4 8K0 orzech mahoń dekor (3968130065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. duży koszt pomalowania? orientujesz się może?

Malowanie wychodzi około 130zł:wink: , chociaż czasem pojawiają sie dekory Piano za 700zł więc nie wiem czy się opłaca malować drewno.

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ----------

A ogólnie to dalej mam problem z kołami nie mam pojęcia co kupić...po co moje sprzedawałem:wallbash::wallbash:

Opublikowano

Ja już kupiłem rotor ori tylko nie wiem czy ET Cię zadowoli bo jest 43 przy 8,5"

WP_20140225_003.jpg

WP_20140225_004.jpg

Opublikowano

Nie ROTOR mi jakoś nie leży nie mówię, że jest nieładny czy coś, ale osobiście nie przepadam za tym modelem i sam nie wiem co to koło ma w sobie, że sprzedawcy tak wysoko je wyceniają:kwasny:

Opublikowano

Rotor nie jest zły jedyna rzecz jaka mnie wkurza to to że jest często spotykany jednak ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...