letallec Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Na Neste koło Galerii Mokotów ON jest po 4.21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Trójmiasto ponad 4.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 kuzwa nie wiem o co chodzi pare dni temu na Lukoil PB 98 w Mysiadle 4.38, a wczoraj juz 4.48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 dla ludzi z krakowa i okolic polecam www.dobaku.pl , uaktualniaja wmiare na biezaco mozna sobie np sprawdzic na ktorym shellu jest taniej bo sa takie - np w niewygodnych miejsach (kolo M1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Cieszyn B-B ON 4.07 a w weekend pewnie 3.99 zobaczymy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 tak z ciekawości, cena średnia w Hiszpanii, na stacjach w mojej okolicy: benzyna 1.16 ON 1.19 LPG 0.49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ale w pessos czy w euro czy w czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ale w pessos czy w euro czy w czym? w hiszpani obowiązuje euro więc w euro pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Stacja Neste ON 4,01 (w środę lałem jeszcze po 4,10) 95 - 4,27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 stacja Auchan Poznań ON - 3.99 PB - 4.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ale w pessos czy w euro czy w czym? € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ale w pessos czy w euro czy w czym? € taniocha przeprowadzam sie do hiszpanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 jeszcze taniej na Kanarach, tankowałem w lato za 0,87 erło PB95 na Shell 3 zł za litr beznizn to nic tylko V8 kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 stacja Auchan Poznań ON - 3.99 PB - 4.05 sorki...ale ktos tam tankuje AUDI :gwizdanie: ? ja osobosice na stacjach typu żabka carefour oszołom neste i inne kosmodromy nie zatankowalbym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 sorki...ale ktos tam tankuje AUDI :gwizdanie: ? ja osobosice na stacjach typu żabka carefour oszołom neste i inne kosmodromy nie zatankowalbym . A Ty myślisz , że na pozostałe stacje to paliwo jedzie z jakiegoś innego źródła ?? Wszystko zależy od tego jak bardzo kierownictwo stacji kombinuje.Ja osobiście tankuje od 3 lat tylko na Neste i auto śmiga bez najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 sorki...ale ktos tam tankuje AUDI :gwizdanie: ? ja osobosice na stacjach typu żabka carefour oszołom neste i inne kosmodromy nie zatankowalbym . A Ty myślisz , że na pozostałe stacje to paliwo jedzie z jakiegoś innego źródła ?? Wszystko zależy od tego jak bardzo kierownictwo stacji kombinuje.Ja osobiście tankuje od 3 lat tylko na Neste i auto śmiga bez najmniejszych problemów. dokładnie tak jak piszesz ......ja tankuje na Shelu od długiego czasu ale widziałem podczas jazdy tą cene i byłem w szoku więc napisałem że zeszła poniżej 4 zł i napisałem gdzie dla ścisłośći....pozdrawiam co do Neste to są tam dobre paliwa a na Auchan i tego typu nie wiem więc nie zabieram głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal350 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Neste jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Neste jest ok. Idac tropem kolegi - zalezy jak kto kombinuje , nie mozna uogolniac ze neste jest ok:) ale wierzac temu : http://www.autocentrum.pl/go/327__zlota_lista_stacji.html moze rzeczywisce Neste nie jest taka zla... Mnie osobiscie jakos nie przekonuje, nie wiem czemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Pb95 z Neste zamarzlo mi kiedys w poprzedniej furze. Dlatego Pb nigdy wiecej tam nie tankowalem. A ON i owszem i jestem bardzo zadowolony z jakosci tego paliwa. Aczkolwiek przez zima zatankuje na Shellu, jakiego super paliwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal350 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 A Ja tankuje w Neste w 99% i brak jakichkolwiek niespodzianek. Dlatego pisze Neste ok. Nigdy nie tankowałem na stacjach typu "tesco". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi