Krzysztof Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dzisiaj Orlen ON 4.89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Wawa - Puławska - Shell Dizel Extra - 4.95 Pb 95 - 4.97 LPG - 2.76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ON Shell Poznań -> 4,89 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 BP Ultimate Diesel, stacja w Strzyżawie koło Bydgoszczy 5,07 cholerne araby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 no nie jest kolorowo;/ dzisiaj bliska ON 4,86... kiedys za godzine pracy mialem prawie 4 litry ropy... dzisiaj.... 2 i troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 mi nawet na 2 nie styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Statoil Skawina PB 95/litr wczoraj: 4,78 zł dzisiaj: 4,83 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japan Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A ja zacytuję mojego ojca "Dla mnie może być i litr paliwa po 8zł, ja i tak zawsze tankuje za stówe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A ja zacytuję mojego ojca "Dla mnie może być i litr paliwa po 8zł, ja i tak zawsze tankuje za stówe" Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 PB 95 4.95 Dobrze ze LPG niedługo będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszpalik Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Chrzanów, Bliska PB 4.95, Lpg 2.55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 czas wyjść na ulice koniec z zwieszaniem głowy w dół i zgadzaniem się na wszystko co nam "darmozjady" narzucą :ranting1: :rant: :ranting1: przecież to się w pale nie mieści żeby paliwo tyle kosztowało a pensje zamrożone bo program antykryzysowy mamy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 czas wyjść na ulice koniec z zwieszaniem głowy w dół i zgadzaniem się na wszystko co nam "darmozjady" narzucą :ranting1: :rant: :ranting1: przecież to się w pale nie mieści żeby paliwo tyle kosztowało a pensje zamrożone bo program antykryzysowy mamy!!!! przecież to nie wina polityków tylko cena baryłki ropy tak skoczyła w górę odkąd araby się buntują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 czas wyjść na ulice koniec z zwieszaniem głowy w dół i zgadzaniem się na wszystko co nam "darmozjady" narzucą :ranting1: :rant: :ranting1: przecież to się w pale nie mieści żeby paliwo tyle kosztowało a pensje zamrożone bo program antykryzysowy mamy!!!! przecież to nie wina polityków tylko cena baryłki ropy tak skoczyła w górę odkąd araby się buntują i nie ich wina że 70% ceny paliwa to podatki :?: Lukoil ON 4.84zł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 już wcześniej pisałem o ile podskoczyła cena baryłki ropy... ale dla Was wszystko to wina polityków niezależnie od rządu idźcie na ulicę! niech ceny jeszcze skoczą w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 No tak tylko zrozum, że przy cenie 5 PLN za litr ponad połowa to podatki.. Otwórz oczy chłopaku http://szczesniak.pl/1648 Do tego zadajmy sobie pytanie co za to otrzymujemy? Autostrady, czy obwodnice, za przejazd którymi dodatkowo musimy płacić? To jest żart.. Zbytnio jednak nie widzę możliwości zmiany czegokolwiek, ponieważ większość naszych obywateli widzi tylko to co mu TV powie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja wiem o tym, że w tym też są podatki - nie jestem głupi. ale niektórzy myślą, że to rząd ustawia takie ceny... tylko ciekawe, że mój ojciec ostatnio tankował w DE olej i płacił 1,54 euro za litr ropy.. (wiem oni mają inne zarobki ale chciałem tu pokazać, że nie tylko u nas jest obecnie drogie paliwo). żeby nie było, że jestem tuskomaniakiem czy kim innym bajk - oczu nie muszę otwierać, wiem jak jest i zgadzam się z Wami to jest stanowczo ZA DROGO w stosunku do ilości naszych autostrad itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Trzeba brać paliwko w hurcie [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 17:52_________________________________________________ przecież to nie wina polityków tylko cena baryłki ropy tak skoczyła w górę odkąd araby się buntują Araby arabami ale większ zasługa w tym tzw. "spekulantów" :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomaiks Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 U ruskich ON 2,59PLN ;d Ja biore po 3,50 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch^ Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Okradają nas i tyle na każdym kroku .. No nic trzeba lac ropke u sasiadów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi