Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shell w Biłgoraju(lubelskie)

ON-5.48

ON V-power- 5.88

Pb V-power- :gwizdanie: 5.99

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zawsze mnie bawia takie artykuly, a konkretnie fragmenty o cenie barylki ropy. Bo jak ceny na stacjach "szaleja" to wszedzie trabia ze paliwo podrozalo bo barylka ropy podrozala o iles tam. Tylko jakos jak barylka ropy tanieje, to juz paliwo tak bardzo nie tanieje... Nagle z dnia na dzien podniesc moga o 10 gr, ale tanieje potem o 2gr...

Ja sie juz zastanawiam nad przejsciem na alternatywne paliwa :naughty: , bo nie zdziwilbym sie gdyby za rok o tej porze diesel byl po ponad 6 zl...

Opublikowano

Zawsze mnie bawia takie artykuly, a konkretnie fragmenty o cenie barylki ropy. Bo jak ceny na stacjach "szaleja" to wszedzie trabia ze paliwo podrozalo bo barylka ropy podrozala o iles tam. Tylko jakos jak barylka ropy tanieje, to juz paliwo tak bardzo nie tanieje... Nagle z dnia na dzien podniesc moga o 10 gr, ale tanieje potem o 2gr...

Ja sie juz zastanawiam nad przejsciem na alternatywne paliwa :naughty: , bo nie zdziwilbym sie gdyby za rok o tej porze diesel byl po ponad 6 zl...

będzie powyżej 6zł, przecież to żadna nowosć juz :gwizdanie:
Opublikowano

alternatywa olej z McDonalda i KFC :P + instalacja ,podgrzewacza do paliwa i AFN śmiga :) Zawsze można lać tańszy o kilkanaście groszy barszcz :)

Opublikowano

alternatywa olej z McDonalda i KFC :P + instalacja ,

W US całkiem sporo aut zaczyna na czymś takim śmigać. Sam sie zdziwiłem. :shocked:

Know-How:

Opublikowano

Mam w rodzinie biznesmena który ma zbudowaną wytwórnię bio-diesla. Zanalizował projekt ustawy i zaczął budować wytwórnię żeby być jednym z pierwszych. Kredyt, budynek maszyny. Jakaś drobna poprawka w ustawie spowodowała że produkcja "prawie" się opłaca. Co znaczy że musisz dokładać do wyrobu i lepiej żeby wytwórnia stała bo nie ma strat. Jak tylko coś się zmieni będzie mi wiało z rury frytkami. Póki co 5,35/litr.

Opublikowano

Świecie stacja Orlen Przechowo

ON - 5.47

PB - 5.39

Opublikowano

kiedys bedzie pewnie i po 7 :gwizdanie:

W tej chwili w Lodzi 5,35, wiec jakos ciezko jest mi sobie wyobrazic cene 6,35 na dystrybutorze...

No coz, paliwo drozeje w calej Europie, inna sprawa ze u nas ceny na stacjach nijak maja sie do zarobkow...

Opublikowano

W tej chwili w Lodzi 5,35, wiec jakos ciezko jest mi sobie wyobrazic cene 6,35 na dystrybutorze...

No coz, paliwo drozeje w calej Europie, inna sprawa ze u nas ceny na stacjach nijak maja sie do zarobkow...

od stycznia min 15gr na litrze wiecej z racji wzrostu akcyzy :wink4:

Opublikowano

Nauczymy się zyć z ceną 6zł/litr :confused4: Bedzie nam łżej na duszy :wink4: Nic innego nam nie pozostaje ;)

Opublikowano

ot cała prawda dadzą porządnie zarobic to niech nawet po 7 ziko będzie

ceny unijne a zarobki jak w Zimbabwe :evil:

Opublikowano

wroclaw orlen(y)

pb 5,44

on 5,49 (!)

lpg 2,87

wroclaw-bielany za KFC

lpg nadal 2,73 :decayed:

Opublikowano

Rzeszów

Bp ultimate 5.70 :shocked: :shocked:

Shell 5.44 :mysli:

Opublikowano
Jak tylko coś się zmieni będzie mi wiało z rury frytkami. Póki co 5,35/litr.

z podpisu wynika ze pali co 4-5 litrów, jakby mi tyle palił to byłbym happy

Paliwo było po 3,5 zł. zarabiało sie z 12 zł /h mozna jakos było ogarnac. teraz zarobki w miejscu a paliwo 5,5 zł

Opublikowano

Na WP już podali, że gdzieś jest noPb98 po 6.14zł/l :gwizdanie:

Opublikowano

Poznan

to jest masakra, Polska robi tak zblizamy sie do Europy, ceny w góre paliwo w gore wszystko do góry a pensja w dól

dla mnie paliwo moze kosztować tyle co w norwegii 8 zł diesiel ale co z tego skoro za średnią krajową maja ponad 2 tys litrów a u nas najtańsza i masz niecałe 600 litrów :confused4: :confused4: a biorąc pod uwagę jeszcze to że ty i pan minister = średnia krajowa

Opublikowano

Wszystko rozbija się o podatki...

uepali1.gif

Na dzień dzisiejszy w jednym litrze PB95 to ok 3.16 pln

Opublikowano

Poznan

to jest masakra, Polska robi tak zblizamy sie do Europy, ceny w góre paliwo w gore wszystko do góry a pensja w dól

dla mnie paliwo moze kosztować tyle co w norwegii 8 zł diesiel ale co z tego skoro za średnią krajową maja ponad 2 tys litrów a u nas najtańsza i masz niecałe 600 litrów :confused4: :confused4: a biorąc pod uwagę jeszcze to że ty i pan minister = średnia krajowa

Średnia krajowa podawana jest brutto.

U mnie: PB 95 5,44

ON 5,49

Opublikowano

Dzis znowu do góry na shellu i Bp

ON zwykły 5,54zł

Ultimate 5,75zł

Opublikowano

dobrze, ze od 3 tygodni nie musialem tankowac :kox: