Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kupuję dobry aku, i auto będzie rzadziej palone. Na ryby nie będę jeździł w weekendy, tylko od razu raz w miesiącu na tydzień. Ewentualnie kupię Skodę Felicję z LPG i będę śmigał tanio a Audi tylko na dłuższe wyjazdy.

Opublikowano

5,99 lalem na shellu w WWA jakis tydzien temu Zwykla roba nie ta z PAŁEREM :decayed: :decayed:

Opublikowano

Aja mam ON po 4,60zł :wink4:

:angry: podziel się :decayed

a ja opał po 4 zł :)
Opublikowano

tez się chyba przerzucam tylko tak odwlekam od tankowania do tankowania :gwizdanie:

A z ciekawości zapytam jesli mogę czym się różni ciężki od lekkiego oleju opałowego? :mysli:

Opublikowano

Do twojego można lać opał :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 08:38_________________________________________________A gdzie można opał kupic po 4zł u nas jest po 4.50zł ja leje do trafika i jedzie jak burza :polew: :polew:
Opublikowano

Do twojego można lać opał :wink4

Do pierwszej kontroli np. Służby Celnej :gwizdanie:

Opublikowano

jak za samochodem sie nie kopci jak za starym ursusem albo nie śmierdzi frytkami to nie tak łatwo o kontrolę :decayed:

No chyba że masz kogos życzliwego co Cię podpierdoli to wtedy masz problem :decayed:

Opublikowano

jak za samochodem sie nie kopci jak za starym ursusem albo nie śmierdzi frytkami to nie tak łatwo o kontrolę :decayed:

No chyba że masz kogos życzliwego co Cię podpierdoli to wtedy masz problem :decayed:

tak na nowy rok :polew:

Opublikowano

Osobówek nie sprawdzają szybciej tiry i nie Służba celna tylko inspekcja :hi:
Opublikowano

Wlasnie ze to Sluzba Celna kontroluje. ITD nie ma uprawnien do kontrolowania aut osobowych.

a tu taka ciekawostka: http://lodzkie.naszemiasto.pl/artykul/476592,lodzcy-celnicy-sprawdzaja-czy-samochody-nie-jezdza-na-oleju,id,t.html

Opublikowano

Wlasnie ze to Sluzba Celna kontroluje. ITD nie ma uprawnien do kontrolowania aut osobowych.

a tu taka ciekawostka: http://lodzkie.naszemiasto.pl/artykul/476592,lodzcy-celnicy-sprawdzaja-czy-samochody-nie-jezdza-na-oleju,id,t.html

co Ty gościu gadasz. Przejrzyj najnowsze przepisy. ITD ma od nie dawna uprawnienia własnie do kontrolowania osobówek :naughty:

Opublikowano

opał można lać tylko jak się ma webasto :tongue4: bo nie wolno nim napędzać przedmiotów które się poruszają :confused4:

jakie kolwiek kombinowanie z paliwem jest nielegalne, bo na tym kraj stoi a dobry złodziej nie pozwoli się okradać

Opublikowano

opał można lać tylko jak się ma webasto :tongue4: bo nie wolno nim napędzać przedmiotów które się poruszają :confused4:

jakie kolwiek kombinowanie z paliwem jest nielegalne, bo na tym kraj stoi a dobry złodziej nie pozwoli się okradać

Jak nas okradają to niech sie nie dziwią że obywatele ich okradają. Tylko Państwo ma pare k**ewskich instytucji do walki z nami a my musielibyśmy podłożyć atomówkę pod sejm i wyslac sk***ysynów w zaświaty :evil:

PS. A tu mi się już scyzoryk w kieszeni otworzył http://politykier.pl/gid,14098493,img,14098628,kat,1025795,galeria.html

Opublikowano

Jak nas okradają to niech sie nie dziwią że obywatele ich okradają. Tylko Państwo ma pare k**ewskich instytucji do walki z nami a my musielibyśmy podłożyć atomówkę pod sejm i wyslac sk***ysynów w zaświaty

:good:
Opublikowano

co Ty gościu gadasz. Przejrzyj najnowsze przepisy. ITD ma od nie dawna uprawnienia własnie do kontrolowania osobówek :naughty:

A, faktycznie od tego roku moze, mialem nieaktualne zrodlo. Przepraszam za wprowadzanie w blad :hi: Ale celni tez moga.

Jak ceny dalej ta beda szybowac, a zarobki stac w miejscu, to nie nadaza z kontrolami.

A co do opalu to teraz zdaje sie ze trzeba miec jakies zaswiadczenie ze sie ogrzewa olejem opalowym czy cos zeby kupic opal, zgadza sie? (no albo znajomosci?)

Opublikowano

A co do opalu to teraz zdaje sie ze trzeba miec jakies zaswiadczenie ze sie ogrzewa olejem opalowym czy cos zeby kupic opal, zgadza sie? (no albo znajomosci?)

zgadza sie :wink4:
Opublikowano

a czy te zaświaczenie, jest ważne na transport :polew: tego oleju w baku samochu osobowego??? :gwizdanie:
Opublikowano

a czy te zaświaczenie, jest ważne na transport :polew: tego oleju w baku samochu osobowego??? :gwizdanie:

pewnie tak :polew: :polew: :polew:

Ty piszesz takie oświadczenie sprzedającemu że kupujesz olej na cele opałowe a co ty z tym zrobisz to już twoja sprawa :cool1: