Opublikowano 18 Stycznia 201214 l Augustów ORLEN ropka zwykła 5,77 zł, benzyna 20 gr tańsza Jest coraz lepiej! Jeszcze trochę i na rower trzeba będzie się przesiąść.
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l ceny, cenami.. niech sobie takie będą. ale żeby pensje podwyższyli do tych europejskich..
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l No dokładnie ! A tak a propo, póki co mam od 7 lat zamrożone wynagrodzenie. Cudowny kraj.
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l No dokładnie ! A tak a propo, póki co mam od 7 lat zamrożone wynagrodzenie. Cudowny kraj. to zmień prace. rządzący nie maja wiele wspólnego z cenami paliw... cło i akcyza są narzucone przez unię a nie "widzimisię" donka...jedynie to mogliby obnizyc vat ale to raczej pozostanie w strefie marzeń. mnie duzo bardziej wqrwia fakt że buduja autostrady za unijna kase a potem stawiają bramki co 20km.... zeby nie było OT w wawie po 5.89 jest przewaznie zwykły ON
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l Tychy gnoj BP Ultimate 6,05zl. Wlasnie stoje przy dystrybutorze i widze ze za 400zl nie zaleje do fulla ... Wytapane z SGS2
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l Tychy gnoj BP Ultimate 6,05zl. Wlasnie stoje przy dystrybutorze i widze ze za 400zl nie zaleje do fulla ... Wytapane z SGS2 Heh, dziś robiłem porządki i znalazłem rachunki z 2007 jak miałem a4 avf+multitronic... pełen bak na Shellu ~190pln litr za ok 3.70pln :decayed:
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l Żegocina trasa Kraków-Limanowa-Nowy Sącz Zwykła gnojówa z Orlenu 5.82
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l Wczoraj tankowałem ON na trasie słupsk koszalin 5,89 a w Koszalinie widziałem 5,99 podobno im bliżej szczecina tym więcej
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l jestem akurat w Szczecinie i widziałem dzisiaj po 5,87 ON na Orlenie
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l W Wodzisławiu Śląskim 5.79 ;/// Chyba zatankuje BIO na pół baku...niemiec jeździł to i ja pojeżdze...Jest ktoś z Raciborza ? Tam podobno tani ON na Auchan..
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l W Wodzisławiu Śląskim 5.79 ;/// Chyba zatankuje BIO na pół baku...niemiec jeździł to i ja pojeżdze...Jest ktoś z Raciborza ? Tam podobno tani ON na Auchan.. zaoszczędzisz 10 zł na baku, a jak pompki powiedzą papa to zaboli... :gwizdanie:
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l Shell V-Power Diesel - W-wa - Powsin przy Rowińskim - 6,17 - 30 gr za kartę smart Tak na marginesie to bzdura straszna z tymi cenami . W Polszy mogę sobie kupić 820 litrów V power za jedna pensje , za granica za średnia kupujesz 2100 litrów. :wallbash:
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l Shell V-Power Diesel - W-wa - Powsin przy Rowińskim - 6,17 - 30 gr za kartę smart Tak na marginesie to bzdura straszna z tymi cenami . W Polszy mogę sobie kupić 820 litrów V power za jedna pensje , za granica za średnia kupujesz 2100 litrów. :wallbash: To i tak dobrze zarabiasz jak na ten popaprany kraj
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l Shell V-Power Diesel - W-wa - Powsin przy Rowińskim - 6,17 - 30 gr za kartę smart Tak na marginesie to bzdura straszna z tymi cenami . W Polszy mogę sobie kupić 820 litrów V power za jedna pensje , za granica za średnia kupujesz 2100 litrów. :wallbash: To i tak dobrze zarabiasz jak na ten popaprany kraj :polew: 1500 pln w korkach spalam , 2000pln mieszkanie .. to ile zostaje ? Wielki **uj :wallbash:
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l No dokładnie ! A tak a propo, póki co mam od 7 lat zamrożone wynagrodzenie. Cudowny kraj. to zmień prace. rządzący nie maja wiele wspólnego z cenami paliw... cło i akcyza są narzucone przez unię a nie "widzimisię" donka...jedynie to mogliby obnizyc vat ale to raczej pozostanie w strefie marzeń. mnie duzo bardziej wqrwia fakt że buduja autostrady za unijna kase a potem stawiają bramki co 20km.... zeby nie było OT w wawie po 5.89 jest przewaznie zwykły ON Zmień prace ? Kolego to mało realne w moim mieście. Tu bezrobocie jest tak duże jak zarobki donka. Kto u nas pracuje to jest gość i burżuja. A moje miasto to wiejski kołchoz powiatowy z przypadkowo nadanymi prawami miejskimi Transformacja ustrojowa zapomniała o tych pustkowiach i w efekcie bezrobocie sięga jakieś 120%, niezadowolenie społeczne dwa razy tyle. Całość gospodarki opiera się na Biedronkach, Lidlu i Tesco. Do największych zakładów zatrudniających zaliczać można szpital (z milionami długu) i kioski Ruchu A emerytura to najpewniejsze źródło utrzymania w tym mieście, co już powinno dobrze obrazować sytuację.
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l W lidlu za zakupy za min 50zl daja rabat na V-power na Shell - 30gr/litr, zwykle - 15gr/litr
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l STATOIL Skawina: PB95 5,67 zł/litr ON 5,84 zł/litr Kto by pomyślał rok temu, że diesel będzie droższy od benzyny... Dzisiaj podawali, że średnia pensja w POlsce wzrosła do 4000 zł..., a nie powiedzą, że ok. 80% społeczności ledwo zarabia 1000-1500 zł... PO_ebany kraj... Teraz kupowanie diesla w POlsce przestało się opłacać... Droższe paliwo i większe koszty eksploatacji...
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l W lidlu za zakupy za min 50zl daja rabat na V-power na Shell - 30gr/litr, zwykle - 15gr/litr U nas nie ma Shella. Za to jest Lidl i dają te rabaty.
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l W przyszłym tygodniu albo za dwa będzie kolejna podwyżka cen.... :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 19 Stycznia 201214 l W przyszłym tygodniu albo za dwa będzie kolejna podwyżka cen.... :gwizdanie: :gwizdanie: czyli nic nowego