Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orlen Błonie ON 5.62.... :kwasny:

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

aż miło tankować:decayed:

dzisiaj orlen On:thumbup1:

2013_01_07_841.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Ja mam ogólnie gaz po 2,63zł :decayed: A benzynę zlewam zawsze z anglików które przytargam i tak o to wczoraj wlałem ze 20litrów benzynki na rozpałkę, aż się morda cieszy jak się żyd nie pali :grin:

Opublikowano

dzisiejsze ceny...

GIBRALTAR

ON...0,97 FUNTA...1.208 EURO

PB95..1.10 FUNTA...1.32 EURO

HISZPANIA

ON...1.33-1.41 EURO

PB95 1.38-1.48 EURO

Opublikowano
  • Autor

tydzień temu tankowałem w brukseli ON za 1,32€ i 1,36€

Opublikowano

ja w piątek tankowałem Vervę ON za 5,67. cały zbiornik za 300zł :decayed: dawno tak "mało" nie płaciłem za paliwo :wink:

Opublikowano
ja w piątek tankowałem Vervę ON za 5,67. cały zbiornik za 300zł :decayed: dawno tak "mało" nie płaciłem za paliwo :wink:

53L to nie cały zbiornik :naughty: ja ostatnio na BP tankowałem zwykły on po 5.42, niespodzianka mnie czekała przy kasie bo mozna teraz wymieniac punkty na znizke na wahe - 5zł za 500pkt payback, wiec rachunek 50zł w dół :decayed: za to na neste przy trasie toruńskiej widziałem po 5.29 :cheesy: podobno przez jakis czas ma nie drożeć...

Opublikowano

ja tankowałem dziś na bp ON - 5.48 :wink:

Opublikowano

Północna Holandia -- 1,40 EUR

Opublikowano

Z Białorusi - 4,60 PLN

Opublikowano

Lotos PB95 - 5,55zł

Opublikowano

53L to nie cały zbiornik :naughty: ja ostatnio na BP tankowałem zwykły on po 5.42, niespodzianka mnie czekała przy kasie bo mozna teraz wymieniac punkty na znizke na wahe - 5zł za 500pkt payback, wiec rachunek 50zł w dół :decayed: za to na neste przy trasie toruńskiej widziałem po 5.29 :cheesy: podobno przez jakis czas ma nie drożeć...

A co trzeba mieć żeby ci uznali te punkty payback ?

Tą karte payback potrzeba mieć czy jak ?

Bo własnie przyszło mi pismo pare dni temu że mam jakieś 2500pkt i mi przepadną niedługo.

Nie wiem skąd mam te punkty - bo specjalnie nie zbieram żadnych pkt.

Opublikowano
Stare punkty | PAYBACK Tutaj masz stronę, wejdz napisz nr karty tam i będziesz wiedział ile punktów Ci przepadanie i co mozesz za to wymienic :)
Opublikowano

53L to nie cały zbiornik :naughty: .

12L jeszcze miałem, więc źle napisałem.. 300zł do pełna. chociaż w ex A3 to prawie cały zbiornik bo tam 55L jest :decayed:

Opublikowano

A co trzeba mieć żeby ci uznali te punkty payback ?

Tą karte payback potrzeba mieć czy jak ?

Bo własnie przyszło mi pismo pare dni temu że mam jakieś 2500pkt i mi przepadną niedługo.

Nie wiem skąd mam te punkty - bo specjalnie nie zbieram żadnych pkt.

no jak nie masz karty i sie nie rejestrowałeś nigdy to raczej 2500pkt Ci nie moze przepasc bo najpierw trzeba je uzbierac. karte wyrobisz sobie chyba najłatwiej na bp, ale tez chyba sie da w sklepach real albo coś. a punkty tez sie naliczaja za zakupy na allegro, takze dosyc szybko to idzie

poczytaj sobie tutaj co i jak PAYBACK - nagradzamy codzienne zakupy | PAYBACK

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

mały update - wlasnie doczytałem ze ta wymiana punktow za znizke to czasowa promocja i konczy sie 12/02/13 :kwasny: szkoda ze na stałe tego nie wprowadzili....

Opublikowano

Najpierw doj**ali 1/3 ceny w górę, teraz opuścili troszkę a ludzie się cieszą...

Opublikowano

Shell na sadybie warszawa Shell V power diesel - caly zbiornik za 378 pln ...

Jak slysze ze ma byc obnizka to juz parskam smiechem bo co mi to 10 groszy na litrze da ?

Od ojca z pracy koledzy sprzdaja On orlen po 4.5

Opublikowano

orlen 5.39 PB95

Opublikowano

Shell 5,48 -ON