piotr.gamon Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Witam! Myślałem nad kupnem felg 17, tylko problem w tym że mam ori zawias a obniżac nie chcę. Pytanko mam takie czy jeśli założę oponkę 225/45/17 będzie duża szpara w nadkolu? Ewentualnie jaki rozmiar radzicie żeby to brzydko nie wyglądało? Zastanawiam się też czy po prostu nie cudowac tylko kupic 16... Jakie macie zdanie? Pozdrawiam
Iverson Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 a może masz fabrycznie obniżony zawias a nie wiesz, sprawdz w kodach wyposazenia. oznaczenie 1BE to bodajże -20mm. Jak założysz 17" bez obnizenia to bedzie kupa.
piotr.gamon Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Opublikowano 17 Maja 2008 nie mam obniżonego bo sprawdzałem :naughty: a poza tym to przecież widac bez sprawdzenia.... a więc bez gleby się nie obędzie tak? A więc bedzie 16
Yelo Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Ja mam 17'' na ori zawiasie, masz link do zdjęc w podpisie... Tyle że oponki 235/45 Moim zdaniem jest nieźle (ale i tak będzie -30mm )
kris_lpgcars Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 jak bys sie bujnal z rodzinka na wypad i zachcialo ci sie przeskoczyc kilka dolkow na obnizonym zawiasie to bys sie zdziwil zmienilem moje autko na avanta i stwierdzilem ze nigdy wiecej a teraz zaaplikuje sobie felusie od eski na laczkach 235/45R17 i bede sie cieszyl jak dziecko a co do opinii ze to kupaa to kazdy ma swoje zdanie jak ma autko wygladac i mozemy to uszanowac przeciez kazdy troche kaski laduje w swe kolka.
topor Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 17 na ori zawieszcze to troche allroad bez 1be albo cos -30mm nie podchodzic. -zamierzam zmienic wlaenie springi bp dla mnie troszku dramat;p
Rekomendowane odpowiedzi