Arturoo Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 A z fajnych gratów może coś ? Webasto spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 W dalekich planach, a raczej marzeniach (realnie patrząc ) mam domontowanie czujnika deszczu/światła (obecnie mam tylko auto światła/fotochrom), co wiąże się z wymianą szyby i lusterka wstecznego... byłoby wtedy na sprzedaż Fotochrom+kompas, czyli full opcja dla B6. No i MCE B6 w wersji High Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Konkretnie dopieszczona sztuka Pozwolę sobie na podsunięcie kilku pomysłów na dalsze mody 1. Webasto 2. Fotochrom + czujnik swiatła + CLH ori. Można pokusić się o czujnik światła+deszczu ale wymaga to wymiany szyby i MCE na tę z modelu B7 3. Homelink 4. Grzana tylna kanapa 5. Boczne tylne poduszki powietrzne 6. TPMS 7. Wyłącznik poduszek strony pasażera 8. Elektryczna roleta 9. Czujnik jakości powietrza 10. Podgrzewana przednia szyba 11. Fotel kierowcy z pamięcią 12. Nagłośnienie BOSE 13. Przycisk START ENGINE z RS4 14. Domontowanie QUATTRO 15. Grzana kiera, najlepiej z B7 16. Lusterko wsteczne z kompasem Do części pomysłów graty leżą,ale większość to zbędny shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nie wiedziałem że w avancie była elektryczna roleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Nie wiedziałem że w avancie była elektryczna roleta Nie śmiej się tak, bo pękniesz Pisałem z rozpędu... Do części pomysłów graty leżą,ale większość to zbędny shit Czy to zbędny shit czy nie, zależy dla kogo... jeśli lubisz grzebać przy autku to każdy gadżet będzie niezbędny, hehe... a fabryczny to niemal "mast hev" Zapomniałem do listy dorzucić dozór wnętrza + czujniki przechyłu (= ori alarm w full opcji) oraz Servotronic-a, chyba, że już masz Edytowane 26 Października 2015 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Nie wiedziałem że w avancie była elektryczna roleta Nie śmiej się tak, bo pękniesz Pisałem z rozpędu... Wręcz niepodobne do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Nie wiedziałem że w avancie była elektryczna roleta Nie śmiej się tak, bo pękniesz Pisałem z rozpędu... Wręcz niepodobne do Ciebie Dziś był wyjątkowy dzień bo zasuwałem ponad dwieśc... eeee, ponad dwadzieścia na godzinę po obwodnicy Edytowane 26 Października 2015 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Koła na nowy sezon już są Edytowane 27 Lutego 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 k**wa ukradłeś mój pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tyś gumy kupił Koło na przyszły sezon już jest A ja od felg zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Od czego by nie zacząć to i to potrzebne Pokazał byś a nie chowasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 No czai się strasznie! Zito 9..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 No czai się strasznie! Zito 9..? Pudło... Koła na nowy sezon już są Poubierał skubany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Pokazał byś a nie chowasz Dopiero jak na auto trafią No czai się strasznie! Zito 9..? 8,5 Poubierał skubany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tyś gumy kupił Koło na przyszły sezon już jest A ja od felg zacząłem Całe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A gdzie ta felga bo ja widzę tylko pudełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Całe kołaale w ujowym rozmiarze,nie pomyślałeś ze to będzie za dużo dla 2,5 A gdzie ta felga bo ja widzę tylko pudełko Na razie schowana, czekają na gumki Edytowane 27 Lutego 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 dadzą radę...z 500km zrobiłem na nich i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 to czemu jeszcze ich nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 W piwnicy na lato czekajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi