AZIK Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ucho!!!! graty RNS-E`a A nawiązując, że kobita tak do Ciebie mówi, to Ameryki nie odkryła.... przeciaż to było wiadomo od dawna Pozdro Usziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz007 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 dobra sztuka, dużo tych modów jak na 3 strony tematu i wszystkie na plus. Twój przykład chyba przekonał mnie do przjeścia na biksenon kupiony czy rezany u Qwertego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 bixenon ori tylko po małym moim rezaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes86 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ładna sztuka mam zamiar też założyć taki wydech i zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Trzy w jednym 1.tapicerki drzwi sline speed/bose od kolegi Wojtek_A4 2. bose 3. przełączniki trafiły w końcu do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Kurde nie widzą mi się te przełączniki w chromie. Nie pasuje mi to za bardzo. Reszta na plus:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Mnie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Kurde nie widzą mi się te przełączniki w chromie. Nie pasuje mi to za bardzo. Reszta na plus:wink: Mnie się podoba. roboty w h... z nimi, a efekt kwestia gustu mi się podoba,ale już bym się nie brał za to bo zamiana nie jest do końca P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz007 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Z racji alu dekorów knefle wyglądają ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 a mi się podoba, fajnie się to komponuje ,też bedę takie u siebie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Fajna odmiana Musze na żywo obadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes86 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 kurde jak mi się podobaja taki wydech. fajna sztuka:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JONNYxPL Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Fajny Avancik:wink: i plany niezle;) bezawaryjnosci zycze:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ucho, w weekend wyrezałeś coś znowu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ucho, w weekend wyrezałeś coś znowu???? brak inspiracji w tym tygodnie na przyszły tydzień może za radio się w końcu zabiorę jak garaż załatwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jak będzie ciepło w weekend to będę mył auta na dworze więc może mogłbyś wpaść ?? ew piątek rano jak urlop załatwię??? Ps. Ino garaż mam trochę zawalony i ałdi się raczej kiepsko będzie zmieścić.... dzwoń jakby co w czwrtek po południu, to powspominamy te hektolitry wódki wywalonej przy piecyku w garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mały modzik a będzie cieszył AUX do RNS-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ucho, a co to??? sorki za laickie pytanie... oczywiście wygląda na ciekawy mod skoro się chwalisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Azik jest to wejście aux http://a4-klub.pl/index.php?/topic/130457-all-b6b7-wejscie-aux-dla-rns-e/?hl=%2Bwejscie+%2Baux+%2Bdla+%2BrnsRanne sprawdzenie serducha i tu niestety nie ma się czym chwalić ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ----------Na otarcie łez po hamowni tylko kodowanie zostało zrobić żeby wszystko fungowało Edytowane 8 Grudnia 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 no nareszcie navi na pokładzie od razu lepiej to wygląda panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi