pawelwor Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Orientuje się ktoś, gdzie można dostać końcówki podobne do tych z nowych 2.0/3.0, albo też i ori, ale nie z całym wydechem, tak żeby móc jakoś normalnie je przyspawać? Allegro przeglądam od jakiegoś czasu i nic nie ma, a już krew mnie zalewa, jak widzę taki widok 2-3 godziny po umyciu auta:
krzysztofquattro Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Pytasz o coś takiego? Końcówka końcówki tumika STAL NIERDZEWNA 310310/75 (2448200976) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pawelwor Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 qwa, jak ja szukałem... Podpowie ktoś jeszcze jaka jest średnica w ori tłumiku 1.9 tdi b5?
OLIVER Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 qwa, jak ja szukałem... Podpowie ktoś jeszcze jaka jest średnica w ori tłumiku 1.9 tdi b5? Teraz mierzyłem i jest lekki owal średnica w poziomie około 51mm a w pionie około 47mm Tak przynajmniej ja mam na obu końcówkach ...tłumik ORI 1,9 tdi
pawelwor Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Będzie trzeba kombinować (czyt. więcej zapłacić), bo spodobała mi się (bez naklejek oczywiście) taka Końcówka tłumika nierdzewna diesel wygięta w dół (2472169232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Dziękuję za pomoc
karol24 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Oryginalne TDI takie jakieś cienkie są z czego byto przespawać :eusathink:zmieszczą się 2 rurki z 2,5, może ktoś zmierzyc i podać ich wymiary?
Rekomendowane odpowiedzi