Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Końcówki tłumika zakrzywione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuje się ktoś, gdzie można dostać końcówki podobne do tych z nowych 2.0/3.0, albo też i ori, ale nie z całym wydechem, tak żeby móc jakoś normalnie je przyspawać?

Allegro przeglądam od jakiegoś czasu i nic nie ma, a już krew mnie zalewa, jak widzę taki widok 2-3 godziny po umyciu auta:

0c6a00c4abfc62cem.jpg

Opublikowano

qwa, jak ja szukałem... :facepalm: Podpowie ktoś jeszcze jaka jest średnica w ori tłumiku 1.9 tdi b5?

Opublikowano
qwa, jak ja szukałem... :facepalm: Podpowie ktoś jeszcze jaka jest średnica w ori tłumiku 1.9 tdi b5?

Teraz mierzyłem i jest lekki owal średnica w poziomie około 51mm a w pionie około 47mm Tak przynajmniej ja mam na obu końcówkach ...tłumik ORI 1,9 tdi

Opublikowano

Będzie trzeba kombinować (czyt. więcej zapłacić), bo spodobała mi się (bez naklejek oczywiście) taka Końcówka tłumika nierdzewna diesel wygięta w dół (2472169232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Dziękuję za pomoc :thankyou2:

Opublikowano

Oryginalne TDI takie jakieś cienkie są :whistling: z czego byto przespawać :eusathink:zmieszczą się 2 rurki z 2,5, może ktoś zmierzyc i podać ich wymiary?