ojciec Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Chyba wszedłem przy parowaniu w kontakty, ustawienia, ust. udost. kontaktów, zaznaczyłem wyślij wszystkie wizytówki. Ale głowy nie daje... Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
chopin Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 mam HTC Sensation z androidem 4 i wszystko działa tak jak należy , ale to HTC to ja jestem chetny na tą flache kiedy wpadasz do Wrocławia albo Wawy ?
marcuso86 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 No właśnie. Spróbuj z jakims samsungiem s2 lub s3
chopin Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 No właśnie. Spróbuj z jakims samsungiem s2 lub s3 no dla własnej ciekawości z chęcią to zrobie.
marcuso86 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink:
chopin Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink: galaxy ace2 smiga bez problemu:decayed:
ojciec Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Czyli można. To aż drugi przypadek kiedy kontakty z telefonu banglaja w BT. No chyba ze kolega co innego mial na myśli z ace2. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
marcuso86 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink: galaxy ace2 smiga bez problemu:decayed: Kurde to co ja mam nie tak? Kontakty w tel czy na sim?
domin79 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink: galaxy ace2 smiga bez problemu:decayed: Kurde to co ja mam nie tak? Kontakty w tel czy na sim? kiere multi masz???
Lukasz_mk2 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 mi nie chodzi o to by jakoś wybierać kontakty podczas dzwonienia, bo wybieram numery z telefonu. Chodzi mi bardziej o to, że jak ktoś dzwoni do mnie to żeby wyświetlała się nazwa kontaktu a nie numer na FIS
chopin Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink: galaxy ace2 smiga bez problemu:decayed: Kurde to co ja mam nie tak? Kontakty w tel czy na sim? ja wiem co trzeba zrobic ale jak Ci napisze to sie pozbawie szansy na dobrą flaszke :P:P więc najpierw Ci to zrobie a dopiero później napisze co i jak oki? sam tak zaproponowałeś
marcuso86 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink: galaxy ace2 smiga bez problemu:decayed: Kurde to co ja mam nie tak? Kontakty w tel czy na sim? kiere multi masz??? Tak. Mam kiere multi moduł d rns-e i brak kontaktów na fisie
domin79 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink: galaxy ace2 smiga bez problemu:decayed: Kurde to co ja mam nie tak? Kontakty w tel czy na sim? kiere multi masz??? Tak. Mam kiere multi moduł d rns-e i brak kontaktów na fisie kodowanie blutka jakie:wink:
chopin Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 To jak juz spróbujesz to daj znać jak ci poszło:wink: galaxy ace2 smiga bez problemu:decayed: Kurde to co ja mam nie tak? Kontakty w tel czy na sim? kiere multi masz??? Tak. Mam kiere multi moduł d rns-e i brak kontaktów na fisie kodowanie blutka jakie:wink: Domin kurcze ja tu o flache walcze jak sie uda to obalimy na pół :P:P
julo23 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak na vagu sprawdzic jaki moduł siedzi w a4 ?
piotraudi Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 koledzy poniżej zamieszczę zdjęcia wtyczek które mam w aucie nie podłączone czy ktoś z was wie od czego sa i czy jest tam wtyczka od blutootha??? ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ----------
domin79 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 1) antena gps wpinasz w niebieskie gniazdo navi 2) kostka do telefonu 3)kostka a właściwie pozostałość po rns-d(ta z niebieskim zamkiem) to z metalową końcówką to antena diversity 4)wygląda jak kostka od zmieniarki
chopin Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 1) antena gps wpinasz w niebieskie gniazdo navi2) kostka do telefonu 3)kostka a właściwie pozostałość po rns-d(ta z niebieskim zamkiem) to z metalową końcówką to antena diversity 4)wygląda jak kostka od zmieniarki ten człowiek mnie przeraża !!! ;)
piotraudi Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 wcześniej w aucie była nawi rns d teraz jest rns e była zmieniarka ale ukradli,także wcześniej navi było podłączone pod antenę ta pletwę, ale w serwisie navi powiedzieli ze prawdopodobnie została zalana i dali mi inną, pod kokpit a ta antena diversity co to???Myślałem ,ze jest tam gdzieś kabel od BLUETOOTH ale sie myliłem szkoda wiec bede musiał cały zestaw kupić
Rekomendowane odpowiedzi