domin79 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Czy moduł bluetootha z oznaczeniem H ma pełną funkcjonalność i czy będzie również współpracował z androidem? tak:wink:
Piotrek81 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 panowie a jak wyciszyc ten dzwiek przy wlaczaniu sie bt,bo w tej chwili mam na fula mozna ogluchnac:kwasny:
ArturA4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Wymieniłem moduł bluetootha na ten z oznaczeniem H i udało się bez wyciągania siedzenia Jednak mam problem,bo nie mogę się z nim połączyć VAG-iem Telefon łączy się z modułem, mogę odbierać/odrzucać połączenia, wybierać numer na kółku na ekranie, ale nic poza tym. Prawdopodobnie moduł jest ustawiony na Basic, nie ma książki ani na FIS-ie, ani na RNS-E, a dodatkowo bez opcji multikiery, bo nie działa przycisk MODE i ten od komunikatów głosowych Przy włączaniu blutka na FIS-ie komunikat po niemiecku. Ma ktoś może pomysł w czym tkwi problem? Czy może to być wina kabla? ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- panowie a jak wyciszyc ten dzwiek przy wlaczaniu sie bt,bo w tej chwili mam na fula mozna ogluchnac:kwasny: kanał 128 (domyślna głośność - wyjście) 0 = 0dB 1 = +1dB 3 = +3dB 6 = +6dB 128 = -1dB 130 = -3dB 133 = -6dB
Madbar Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Oprócz kodowania BT musisz chyba jeszcze zakodowac moduł kierownicy i RNS na BT w pełnej funkcjonalności, tak misie wydaje bo ostatni raz robiłem to że trzy lata temu, jak wymienialem swojegobasica na H właśnie. A co do łączenia z BT to może rzeczywiście kabel??
ArturA4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Ale kierownica wcześniej śmigała na poprzednim module
barrowiec1 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 ak się nie łączy - to kabel. czy na tym kablu łączyłeś się z wcześniejszym modułem? nowy moduł wcześniej widocznie nie miał multifunkcji w użyciu... kodowanie modułu by się przydało
ArturA4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Wcześniejszy moduł łączył się tym kablem. Też tak myślę, że ma zupełnie inne ustawienia, ale bez kabla i tak ich nie zmienię
ArturA4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 a kabel z rns-em się łączy? Łączy się,ale z poprzednim modułem zdarzały się zawieszki.
Piotrek81 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Wymieniłem moduł bluetootha na ten z oznaczeniem H i udało się bez wyciągania siedzenia Jednak mam problem,bo nie mogę się z nim połączyć VAG-iem Telefon łączy się z modułem, mogę odbierać/odrzucać połączenia, wybierać numer na kółku na ekranie, ale nic poza tym. Prawdopodobnie moduł jest ustawiony na Basic, nie ma książki ani na FIS-ie, ani na RNS-E, a dodatkowo bez opcji multikiery, bo nie działa przycisk MODE i ten od komunikatów głosowych Przy włączaniu blutka na FIS-ie komunikat po niemiecku. Ma ktoś może pomysł w czym tkwi problem? Czy może to być wina kabla?---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- panowie a jak wyciszyc ten dzwiek przy wlaczaniu sie bt,bo w tej chwili mam na fula mozna ogluchnac:kwasny: kanał 128 (domyślna głośność - wyjście) 0 = 0dB 1 = +1dB 3 = +3dB 6 = +6dB 128 = -1dB 130 = -3dB 133 = -6dB dziekuje:hi:a moze wiesz jak wyciszyc tez rns-e,bo co bym nie wlaczyl radio,cd,sd wlacza sie tez na fula:kwasny:pierwsze co robie wsiadajac do auta,sciszam radio:facepalm:
julo23 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Nikt nie wie czym są takie zakłócenia jak próbuje dzwonić i przez pierwsze 5 sek. jest sprężenie słyszalne w głośnikach ? Mam też CB. Teraz aby nie było sprężenia to musze telefon brać w łapę i odsuwać jak najdalej sie da.
ArturA4 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Nareszcie wszystko działa Pomogła zmiana kabla
chopin Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Nareszcie wszystko działa Pomogła zmiana kabla trzeba to oblać wasze zdrowie
ArturA4 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Nareszcie wszystko działa Pomogła zmiana kabla trzeba to oblać wasze zdrowie Zdrówko Jeszcze raz dzięki za fotostory
chopin Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Nareszcie wszystko działa Pomogła zmiana kabla trzeba to oblać wasze zdrowie Zdrówko Jeszcze raz dzięki za fotostory no nie ma sprawy ważne że sie udało
barrowiec1 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 kuwa, kto montował oryginalne pudełko pod bt pod podłogę i mówił, że zaj...ste rezanko???
Bart-S Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 kuwa, kto montował oryginalne pudełko pod bt pod podłogę i mówił, że zaj...ste rezanko???http://images33.fotosik.pl/715/1469ac2bf7eb88f0med.jpg no niestety - ale jak odkurzysz, będzie gitara
barrowiec1 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 już zrobione , tylko chodzi mi o samo nastawienie... miało być łatwo, szybo i przyjemnie... a tu zonk... (przy okazji oświetlenie przestrzeni stóp ogarnięte po roku )
ArturA4 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 kuwa, kto montował oryginalne pudełko pod bt pod podłogę i mówił, że zaj...ste rezanko???http://images33.fotosik.pl/715/1469ac2bf7eb88f0med.jpg U mnie nie było takiego bałaganu i obyło się bez odkręcania siedzenia Oczywiście poleciało parę kur.... przy wyjmowaniu czarnego pudełka z bluetoothem
Rekomendowane odpowiedzi