Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Z tymi AFN-ami jest dziwnie. Zostawisz ostatni tłumik - praktycznie nie ma różnicy. Pełny przelot - ryk. Nie sprzedawaj ostatniego, w razie czego wspawasz.
Raf_kk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Łukasz ja zostawiłem tylko końcowy i szału nie ma...na zimnym jest fajny ikarus ale cofki nie ma...może na pełnym przelocie coś by było słychać...dlatego mnie korci straight pipe:jerk:
Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Łukasz ja zostawiłem tylko końcowy i szału nie ma...na zimnym jest fajny ikarus ale cofki nie ma...może na pełnym przelocie coś by było słychać...dlatego mnie korci straight pipe:jerk: Rafal ale jak Armi pisal jak ma ryczec i z czasem zaczac mnie wkur..to czy ja wiem Ty masz tylko tył zostawiony ? a jaka srednica rury ?? ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- Na chwile obecna ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------
Mati_23 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ciekawe jak długo wytrzymasz z głośnością w aucie ? jechałem ze znajomy ostatnio i ja się wycofałem z tego powyżej 110 rozwalało mi łeb a co dopiero w trasie ale spoczko fajnie że masz konkretny plan i tego się trzymasz
Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ciekawe jak długo wytrzymasz z głośnością w aucie ? jechałem ze znajomy ostatnio i ja się wycofałem z tego powyżej 110 rozwalało mi łeb a co dopiero w trasie ale spoczko fajnie że masz konkretny plan i tego się trzymasz Nie nie Mateuszu ja nie mam baji na ten ryk mi bardziej chodzilo by zrobic tlumik z kawsowki i tyle. Takze zostane przy koncowym ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------
Mati_23 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 acha no to malina ciekawy jestem efektu
Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 acha no to malina ciekawy jestem efektu
Raf_kk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Łukasz ja zostawiłem tylko końcowy i szału nie ma...na zimnym jest fajny ikarus ale cofki nie ma...może na pełnym przelocie coś by było słychać...dlatego mnie korci straight pipe:jerk: Rafal ale jak Armi pisal jak ma ryczec i z czasem zaczac mnie wkur..to czy ja wiem Ty masz tylko tył zostawiony ? a jaka srednica rury ?? Średnica taka jak była, nic nie modzone:) I tak o średnicy wydechu decyduje wąskie gardło...możesz mieć 2,5 cala a jak masz przewężenie to cała reszta jak psu w d....
Frimuś Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 No i d*pa Po nastu godzinach walki auto w srodku chodzi jak traktor. Najwiekszy problem ominac belke tylna i dospawac rure do tlumika 1........razy sciaganie i zakladanie a jednak dalej wali. Plan jest kupic jeszcze plecionke i zalozyc ja na srodku tlumika by neutralizowal drgania i w pracy wyszykuje sobie rure ktora bedzie w ksztalcie U i bedzie przechodzila nad belka.
karol24 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Też miałem wywalać środkowy i tyko tył zostawić na 2,5 rurach ale stwierdziłem, że klekot to klekot:decayed: odpuściłem narazie
Frimuś Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 Też miałem wywalać środkowy i tyko tył zostawić na 2,5 rurach ale stwierdziłem, że klekot to klekot:decayed: odpuściłem narazie w sumie niczemu to nie sluzy jedynie mozesz powiedziec _pochwalic sie ze masz wydech caly z kwasu :-) ---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- Dobra,w ostatnim czasie raz jeszcze zeszlem do podziemi (kanału) by poszperac w audicy.
Mati_23 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Kawał dobrej roboty Łukasz zrobiłeś już ten przelot w całości ???
Frimuś Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 chlopaki felgi Rial Imola ciekawy wybor ? jak to na avancie moze bylo by fajnie (oczywiscie nie w ten kolor)
karol24 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Wielkość i szerokość jakąś to ma? mnie osobiści podobają się i to bardzo
Frimuś Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 18' 8-8,5j kurde tak sobie o nich pomyslalem dostc start wzor lecz na avancie moglo by byc fajnie. Eh tak sobie gdybam ;-) Zloty srodek byly fajny.
Frimuś Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Zobaczymy tak sie zawiesilem jedynie na nich :/
Mati_23 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Moim zdaniem fajnie że z rantem i ta fela bo robi robotę , ale na pewno kolor złoty nie pasuje do twojej budy, bardziej kolor srebrny
Frimuś Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Moim zdaniem fajnie że z rantem i ta fela bo robi robotę , ale na pewno kolor złoty nie pasuje do twojej budy, bardziej kolor srebrnyhttp://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/835/ab4l.jpg no no ja tylko tak gdybam bo chcialem na sezon rotiformy ale z czasem odpuscilem lanie takiej kasy na auto a ta felga mi sie zawsze kojarzy z honda civiv moje kumpla ktora urywala dupe jak mialem 18lat
Rekomendowane odpowiedzi