szafa Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 To była pierwsza rzecz jaką zrobiłem po kupnie audi :kox:zdecydowanie polecam ten zabieg:naughty:
Frimuś Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 To była pierwsza rzecz jaką zrobiłem po kupnie audi :kox:zdecydowanie polecam ten zabieg:naughty: a pomyslec ze jeszcze 2 miechy temu kupywalem silniczek do wycieraczki bo stary umarl smiercia naturalna.
junior_tdi Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 To była pierwsza rzecz jaką zrobiłem po kupnie audi :kox:zdecydowanie polecam ten zabieg:naughty: no reeejczel gołe dupsko to jest to!
Robertuss Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Dobry kombiak, widzą mi się te aluski Co do wycieraczki - OUT
Frimuś Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Dobry kombiak, widzą mi się te aluski Co do wycieraczki - OUT Dzieki dzieki..no z alu jestem zadowolony ale stres tez jest przy parkowaniu
prezesik18 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Jak się o felgi obawiasz to zainwestuj w jakieś dobre śruby zabezpieczające Felgi robią naprawdę dobrą robotę, co to za model? Jakim sprzętem cykasz fotki?
majkel20 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Jak się o felgi obawiasz to zainwestuj w jakieś dobre śruby zabezpieczające Felgi robią naprawdę dobrą robotę, co to za model? Jakim sprzętem cykasz fotki? Raczej mu nie chodzi o to że mu gwizdną te fele tylko że przywali w krawężnik przy parkowaniu...
Frimuś Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Jak się o felgi obawiasz to zainwestuj w jakieś dobre śruby zabezpieczające Felgi robią naprawdę dobrą robotę, co to za model? Jakim sprzętem cykasz fotki? Nie w tym sensie ze mi zajumaja a le zobacz na foto jak ramiona wystaja zablisko kraweznika i Model to TOMASON TN4 ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- Foty robie kalkulatorem !! Powaga a dokladniej Galaxy S2:naughty: ---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- Jak się o felgi obawiasz to zainwestuj w jakieś dobre śruby zabezpieczające Felgi robią naprawdę dobrą robotę, co to za model? Jakim sprzętem cykasz fotki? Raczej mu nie chodzi o to że mu gwizdną te fele tylko że przywali w krawężnik przy parkowaniu... Trafiles w sedno Juz widzialem te alusy z za***ista sznita wokolo,doslownei dodatkowy rant na alusie.
prezesik18 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Już czaje co miałeś na myśli Zaskakujące dobre foty robi ten samsung
Frimuś Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 Już czaje co miałeś na myśli Zaskakujące dobre foty robi ten samsung Ten typ tak ma:naughty: Jak na telefon to naprawde malina. ---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ---------- Kilka fotek z mini spota z nowym kolega
Mati_23 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 super autko co to są za felgi ładny wzór ???
Frimuś Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 watek do tylu masz filmik dzieki za mile slowa Fela to TOMASON TN4 Ziomek kiedy jakiegos spota zrobimy__!! Ostatnio bzl pod KAROLINKA i kolega z KK byl 1raz:decayed:
terrorbps Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 furka malina,bardzo mi sie podoba,pozazdroscic,
Dygu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ładna, na s-linach wygladala jak moja :P btw. gdzie i jakie ledy kupowales do wnetrza?? zapodaj jeszcze skory kubełkowe, fisa, tempomat i bedzie konkret
Frimuś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ładna, na s-linach wygladala jak moja :Pbtw. gdzie i jakie ledy kupowales do wnetrza?? zapodaj jeszcze skory kubełkowe, fisa, tempomat i bedzie konkret Dzieki. Poszukam linka do ledow i ci podam tylko puzniej ok. Z czasem jest plan na ww. rzeczy ale kasa jeszceraz kasa itd. Z kad jestes?
Dygu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 masz wszystko pod moim nickiem od jednego kolesia brales te ledy :>
Eddie92 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Fajnie zmodzony avacior i te kółka są po prostu piękne !
Frimuś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Fajnie zmodzony avacior i te kółka są po prostu piękne ! Dzieki dzieki poka twoja bestyje ---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- masz wszystko pod moim nickiem od jednego kolesia brales te ledy :> Ups faktycznie. Kurcze kawalek drogi,ledy owszem bralem od ziomka jako caly kpl.do audika-wszystkie lampki. ---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ---------- masz wszystko pod moim nickiem od jednego kolesia brales te ledy :> Link do jednej z aukcji: MODUŁ LED PODSUFITKA L23A 16 LED W5W C5W PANEL WAW (2477930404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Juz jakies 6 ms.smigam na ledach i malina.
Dygu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja chyba zajade do norauto moze tam bedzie
Rekomendowane odpowiedzi