Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Żwawy zecior. Coś się kończy, coś się zaczyna. Sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie tam:

c1a3467a3202df91m.jpg

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

A powiem taką ciekawą rzecz: kolumna poliftowa ma lepszą regulację wysokości niż przedliftowa.

Opublikowano
:oklasky: super robota Kochanie! W końcu założona :radocha: i tak świetnie się prowadzi. Tyle pracy... tyle kabelków... tyle ocierana potu z czoła... ale warto było :good: widzisz jak dobrze że Ci pomagałam :whistling: hihihi
Opublikowano

Praca we dwojke jest przyjemniejsza niz samemu :jerk:

Opublikowano
:thumbup:
Opublikowano

Jest sens robienia swapa na AJM? Ile pozniej mozna z tego silnika wyciagnac i jak bardzo tuning AJM'a odbiega od tuningu AWX'a?

---------- Post dopisany 05-02-2014 at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany 29-01-2014 at 10:21 ----------

Jakby ktos byl zainteresowany kupnem :decayed:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/sprzedam-a4-b5-1-9-tdi-moj-zeciorek-315402/

Jesli chodzi o powod sprzedawania: TDI na VP37 znam bardzo dobrze, pasowaloby przejsc na kolejny etap rozwoju TDI czyli PD i rozszerzyc swoja dzialalnosc hobbystyczna :-) To jest jeden i jedyny powod wystawienia samochodu... Innego nie ma i nie bedzie.

Opublikowano

Za taki hajs powinna się sprzedać od ręki:wink:

Opublikowano

No wlasnie mysle, czy nie za malo jak za samochod, gdzie wlozylem tyle serca...

Opublikowano

Niestety serca nie odzyskasz. Ludzie patrzą na rok produkcji a potem na stan. Niedługo chce się pozbyć avanta 99' i muszę go cenić znacznie mniej, choć o wiele więcej w niego zainwestowałem. Nie mniej jednak życzę powodzenia w sprzedaży. I pamiętaj, pierwszy kupiec jest najlepszy, późniejsi o same marudy.

Opublikowano

Dlatego nie wystawiam go na portalach aukcyjnych tylko tutaj na forum.

Troche juz widzialem w zyciu b5'tek i to, co przyjezdzalo do mnie na naprawe, to... Delikatnie mowiac - duzo rdzy. Krzywe przody, pas przedni ciezko wchodzi na to samo miejsce, sztukowane uchwyty itp... A u mnie zderzak przedni widzial jedynie psa.

Opublikowano

No właśnie stan jest u nas jedynym + w B5 ;)

BTW ładnie zadbałeś o audiczke, może też dojdę do takiej wprawy :decayed:

Opublikowano

Dojdziesz do jeszcze lepszej wprawy :)

Opublikowano
Dlatego nie wystawiam go na portalach aukcyjnych tylko tutaj na forum.

Troche juz widzialem w zyciu b5'tek i to, co przyjezdzalo do mnie na naprawe, to... Delikatnie mowiac - duzo rdzy. Krzywe przody, pas przedni ciezko wchodzi na to samo miejsce, sztukowane uchwyty itp... A u mnie zderzak przedni widzial jedynie psa.

Moja w takim razie nie jest taka straszna :decayed: jedynie zderzak stawiał opór :grin:

Opublikowano

fajnie namodzone w tym zetorze, troche szkoda ze sprzedajesz kupa roboty wlozona, ale moze cos nowego bedzie przy czym sie namodzi wiele weekendow :D

Opublikowano

Powoli myślę o czymś innym ale nic na siłę :-)

Opublikowano

Oczywiscie, ze sa firanki :-) Regularnie prane!

Nawet w kotlowni mamy firanke :D

Opublikowano

Eee tam :P przyznaj się że garaż spełnia również funkcję salonu :grin: to dom marzeń każdego faceta :decayed:

Opublikowano

Ehh... jak sie posprzata to i ladnie jest w garazu :-) ale... duzo w nim dlubie, duzo kolo pomp robie wiec ciagle zasyfione :/ Ale firanki wisza!

---------- Post dopisany 26-02-2014 at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany 06-02-2014 at 21:09 ----------

No i wziąłem się za łożysko w przednim kole :-) Kupiłem SKFa, jutro może uda mi się je wprasować.

Dodatkowo zauważyłem, że gumowa osłonka prawego banana ma niewielką dziurę i już wilgoć się dostała. Na szczęście spustoszenia nie zrobiła, da się uratować.

Lewy dolny prosty wahacz przesunął się na tulei gumowej do samego końca sań... a jeszcze 3-4 tygodnie temu sprawdzałem i był ok :facepalm:

Co jeszcze... lewy przedni górny wahacz również do wymiany.

Jedna poduszka silnika do mnie już jedzie, poduszka od skrzyni po stronie kierowcy też będzie wymieniona.

Jednak szaraczka nie będę sprzedawał. Pomimo tule rzeczy, które w nim zrobiłem i jeszcze zrobię - ciężko znaleźć tak dobrą i zdrową karoserię!

Opublikowano

No to SWAPik Prezesie na jakieś PD... :whistling:

:naughty:

Opublikowano

Wlasnie PD chodzi mi po glowie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...