Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kalisz-Warszawa - przez Piotrków Tryb.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

w piątek lecę do Warszawki, chciałem polecieć na Konin, wjechać na A2 i szczerze mówiąc myślałem, że gdzieś tą A2 dojadę a map24.pl i tak pokazuje mi, że muszę zjechać na Piotrków Trybunalski. jak to jest?

Opublikowano

jedziesz A2 do końca, w Strykowie skręcasz na Brzeziny ( droga będzie z atrakcjami szczególnie jeżeli posiadasz sportowe zawieszenie i duże alu :naughty: )przemęczysz sie ten kawałek (ok 20km) w Brzezinach skręcasz na Rawę Mazowiecką a w Rawie M. wjeżdżasz na trasę katowicką i zostaje Ci z 70-80km do Wawy :)

Opublikowano

jak juz dolecisz do Strykowa to moze wal na Lowicz. napewno droga troche lepsza niz do Brzezin. i z Lowicza prosto na wawe(z 80km)

tylko przy tej opcji zorientuj sie w jaki stanie jest droga miedzy Lowiczem a Sochaczewem. w tamtym roku byla w remoncie i nie wiem jak jest teraz.

Opublikowano

tylko przy tej opcji zorientuj sie w jaki stanie jest droga miedzy Lowiczem a Sochaczewem. w tamtym roku byla w remoncie i nie wiem jak jest teraz.

Leciałem z tydzień temu ..dla mnie i mojego zawieszenie to była masakra :wallbash:

Opublikowano

tydzien temu?!!!! toladnie ja we wrzesniu tamtego roku. zbieraja sie chlopaki.

na koniec wrzesnie jade znowudo Pl ciekawe czy zdaza?

Opublikowano

Ja do Wawy latam przez Piotrków, ale nie A2, tylko na Łódź, w Łasku zjeżdżam na Piotrków, przez Piotrków jadę skrótem, w kilka minut dojeżdżam do DK nr 8, a potem 4 pasmówką do samej Wawy. Polecam zdecydowanie (tylko uwaga na fotoradary).

Opublikowano

tydzien temu?!!!! toladnie ja we wrzesniu tamtego roku. zbieraja sie chlopaki.

na koniec wrzesnie jade znowudo Pl ciekawe czy zdaza?

No ja we wrześniu tamtego roku tez leciałem ..o te oprogi na asfalcie to mozna było wszystko pogubić .. teraz lepiej.. zrobili tam te pasy ..ale dalej sa jakieś górki i pagórki , progi ..leciałem z żałowałem, że nie wybrałem innej trasy :thumbdown: jak dla mnie mało sprawnej i nie o tyle szybszej ..co normalnej jazdy .

Opublikowano

trochę zmieniła mi się trasa bo muszę zahaczyć o Inowrocław (po drodze mam w końcu, nie? ;) ) i pytanko mam takie - do Warszawy lecieć z Inowrocławia przez Toruń czy wrócić do Konina i lecieć A2? z tego, co piszecie, lepiej na A2 się nie pchać?