miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 przesądzone szukam tylko 18 także nie będzie źle z tymi felami co są 16 to słabo wygląda sprzedajesz i felgi wymieniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 z felgami i chipem wstrzymałem się mam na oku coś innego oczywiście też a4 mocniejsza albo a5:) dlatego decyzja podjęta z dnia na dzień o wystawieniu i ewentualnej sprzedaży mimo to wydaje mi się ,że ciężko będzie sprzedać zobaczymy jak coś z ceny polece w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tak z ciekawosci ile placiles za ta kierownice ? Musiales ja kodowac , jesli tak to gdzie to robiles i ile cie skasowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Za kierownice dałem 1100zł + air bag ze wszystkim 2500 nie trzeba jej kodowac tylko guziki trzeba przelozyc i śmiga robiłem to u gościa w krzeszowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Tzn pzekladasz multifunkcje ze starej ?masz jakies namiary na tego msgiks w krzeszowicach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Rozumie , ze te kierownie sa wymienne miedzy najnowszymi modelami i A4 ma taka sama jak C7 A6/7 itp itd.Na prawde jej nie trzeba kodowac , co tam trzeba poprzekladac w tych przyciskach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Guziki nie pasują od starej trzeba dopasować odpowiednie bo ja się z tym bawiłem trochę i nie jest łatwe to do wykonania szukaj na Allegro tej kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ale od czego trzeba dopasowac ?A nie da sie po prostu zakodowac tej nowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 no trzeba dopasować przyciski w kierownicy na odpowiadające Twojemu samochodowi bo zakodować się raczej nie da się bo mi próbowali zakodować w navitechnik myślenice i nie dali rady. Doradzili mi ,że jedynym wyjściem jest dopasowanie takich przycisków jak w starej kierownicy. Po wymianie przycisków od razu zaczęły działać wszystkie bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Widziałem dziś na żywo, furmanka jak to nówka robi robotę, kierownica mi się najbardziej podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Może się teraz mniej będziecie tym autem podniecać !!!AUTA /VAG/ KTÓRYM COFNIĘTO PRZEBIEG!!! Zobacz koniecznie! : Chcę kupić auto - Strona 20 - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek19 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witajcie,kolego Kusiek czy to auto nie "wisi" przypadkiem znowu na allegro ? ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- Oferta - Audi A4 - AUDI A4 B8 facelift 2.0 TDI 143 KM ROK: 2012 BOGATE WYPOSAŻENIE: reflektory bi-xenon światła do jazdy dziennej LED koloro ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ---------- Przeciez to jest ten sam dom,cos dziwnego ... hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 to tylko potwierdza, że w klubie też zdarzają się perełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Te zdjęcia nie są z pod domu mojego.... Jestem w szoku samochód oczywiście out z ogłoszenia i porozmawiam z prawnikiem czy coś teraz wskóram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek19 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jeszcze sa zdjecia jak to auto wygladalo przed przyjazdem do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi