Raf_kk Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam. Proszę o ocenę logów. Jeżeli mają wyglądać inaczej to wybaczcie- pierwszy raz je wykonuję. Logi statyczne: Normalne: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 007- VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Basic Settings: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi dynamiczne: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Kilka dni temu miałem notlaufa i błąd elektrozaworu N109- wyczyściłem i jest spoko...chyba, że w logach to widać? Wielkie dzięki za analizę i sugestie:hi:
vauxhall95 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Przeplywka kaput,kat wtrysku do ustawienia,dawke mozna zwiekszyc.EGR i ssacy mozesz wyczyscic.
Raf_kk Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 Co mogę zrobić, aby ukierunkować się typowo na analizę logów przepływki?
przemik Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 A nic.... Patryk juz wyczerpał temat..... logi wykonane i zamieszczone bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi