Gość Rafaellopop Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Jak wiadomo kolor, sprężyn cos znaczy Czerwony, Żółty,Niebieski ,Zielony i chyba tyle,mam pytanie aktualnie mam czerwone żeby bardziej było komfortowo a nisko, co w na to?
kaczis Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Podpinam się do tematu, mam niebieskie sprężynki AP A4/2 VA. Ktoś mógłby rozszyfrować oznaczenie, jakie to sprężyny i o ile obniżają?
Maniusiek28 Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Podpinam się do tematu, mam niebieskie sprężynki AP A4/2 VA. Ktoś mógłby rozszyfrować oznaczenie, jakie to sprężyny i o ile obniżają? są to obniżające sprężyny firmy apex -40mm jak nie więcej (nie pamiętam dokładnie)
topor Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 a orientuje sie co oznaczaja paski na sprezynach przenich??? biała i 3 pomaranczowe?
martines-76 Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 masz 1 biały i 3 brązowe - zawieszenie na złe drogi
siara Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Ja w 1z mam springi z przodu srebrną i 3x pomarańczową kropkę, a z tyłu zieloną i srebrną. Na lepce jest 1BA
Rekomendowane odpowiedzi