Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a983u.jpg

Ponoć dobry:eusathink:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taki sobie, najlepsze były 1i 2. Tu mamy miasteczko może 8 budynków, troche scen z cyckami i flakami. Jak dla mnie to 3/10. :kwasny:

---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ----------

Aha ma być jeszcze 6 i 7 :facepalm: szkada tylko że Hitman 2 nie ma :thumbdown: chętnie bym zobaczył 1 jest super. Tylko w TV jest wyciętych kilka ciekawych scen.

Ten film Wrong Turn to coś podobnego do Oszukać Przeznaczenie... Dla mnie to Komedia nie Horror... :grin::kox:

Opublikowano

Ten film Wrong Turn to coś podobnego do Oszukać Przeznaczenie... Dla mnie to Komedia nie Horror... :grin::kox:

Że co ? coś Ci się pomyliło. :naughty:

Opublikowano

Że co ? coś Ci się pomyliło. :naughty:

Chodziło mi o to, że efekty specjalne są podobne... i to bardziej śmieszy niż przeraża...

Wiadomo, że fabuła w obu tych filmach jest inna :decayed:.

Opublikowano

Aha :decayed:

Opublikowano

Po Wrong turn 5 nie można się spodziewać zbyt wiele ale wiecej niż w 4 części... pierwsza była the best... a tak wogóle to dawno a nawet bardzo dawno nie było konkretnego mega horroru ... chyba że o jakims nie wiem....:whistling:

Opublikowano

:naughty:

Opublikowano

Na filmwebie mają z goła odmienne zdanie na temat tego filmu... Podobnie jak do drugiego dzieła z udziałem Pattinsona - Uwodziciel... Po przeczytaniu recenzji i opinii zrezygnowałem z oglądania obydwu tych filmów.

Avengers - 7/10 - dobry, przygodowy film z lekką nutą humoru :)

Prometeusz - 6/10 - osobiście spodziewałem się mocniejszego kopa od tego filmu, niestety spory niedosyt...

Dyktator - 1/10 - wyłączyłem kiedy koleś zaczął rozmawiać przez telefon mówiąc do pochwy w trakcie porodu... Żenada...

J. Edgar - 7/10 - ciekawa historia początków FBI, Di Caprio jak zwykle daje rade :)

Dorwać Gringo - 8/10 - Mel Gibson + kino akcji = bardzo dobry film !

Niezniszczalni 2 - 7/10 - hmmm sam nie wiem... Chyba trochę za mało krwi i wybuchów :)

BattleShip - 6/10 - tym razem to okręty wojenne bronią Nas przed zagładom a heroicznie walczącym Amerykanom Japończycy pomagają... Średniak, nie zaskakuje niczym...

Ted - 7/10 - mocny początek, ale pod koniec niestety lekko nudnawy...

dr. House S8 - 9/10 - jak zwykle wysoki poziom. Świetny początek i jeszcze lepsza końcówka !

Opublikowano
Opublikowano

Co to ma niby być ?

Opublikowano

a33bbbe2f23985deab95dea443ddf00a.jpg

James Bond 007 Films 50th Anniversary Collection

(1962-2008)

:naughty:

Opublikowano

Pablo masz wszystkie czesci ???

Opublikowano

Pablo weź na pw wyslij mi linka skąd bierzesz filmsy :D

Opublikowano

filmyhd.net

darkwarez.pl

peb.pl

Opublikowano

To jest dvdrip jakość.

Tutaj 720p :arrow2:James Bond 007 Films 50th Anniversary Collection (1962-2008) BluRay.720p.DTS.x264-CHD ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim

---------- Post dopisany 05-11-2012 at 02:08 ---------- Poprzedni post napisany 04-11-2012 at 23:58 ----------

CM_show_preview.php?attachmentid=709885

Universal Soldier: Day of Reckoning Red Band Trailer #1 (2012) - John-Claude Van Damme Movie HD - YouTube

---------- Post dopisany at 02:20 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

022725_47420_front.jpg

Myślałem że będzie średniak ale całkiem dobry film z Cubą i Dolph'em.

Opublikowano

Z czego macie internet ze wam tak zapitala ... ja na chomiku mam max speed 250kb/s

Opublikowano
Z czego macie internet ze wam tak zapitala ... ja na chomiku mam max speed 250kb/s

Mario jaki kuźwa chomik???

Tam masz ograniczenia i nawet jak byś miał 100MB/s to byś tak samo sciagal.

Mówiłem Ci kiedyś, kupujesz konto premium np. turbobit za parę groszy i film 5-8GB masz w moment.

Ja mam 50MB/s w UPC.

Opublikowano

Miałem tam kiedys to konto ale mi to działać nie chciało ... wole proste rozwiazania :decayed: