Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja korzystam z Turboobit i dodatkowo czasami z www.5fantastic.pl jak mam problemy z transferem lub nie mogę znaleźć czegoś konkretnego, starego.

Oba działają bez zarzutu.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 434,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Trzeba sie zarejestrować na stronie rapids.pl i wykupić transfer, można to zrobić np przez sms-a lub konto bankowe. Na stronie rapids wklejamy link z filmem, najkorzystniej dodawać linki z rapidgator i pobieramy pełną prędkością naszego łącza.

Nie wiem czy to jest to o którym myślę że raz z takiego czegoś skorzystałem, że najpierw wrzuca się linki na stronę, później ich prędkością serwera pobiera film na stronę i jak skończy to dopiero my z tej strony ściągamy i nie maksymalnym łączem więc trwało to 5 x dłużej niż teraz mam więc :facepalm:

Widzę że zaczęliście pisać o kontach i turbobitach, u mnie konto (turbobit) wykupione na 3 miesiące za 18 zł śmiga ok i nie narzekam.

Kwestia dobrego ustawienia programu do ściągania Jdownloader (ściągamy zawsze po jednym parcie) i konto musi śmigać, czasem może wolniej jeśli jest przeciążenie.

74831853jpgl1345qpq.jpg

Ostatnio oglądałem Savages Oliviera Stone'a, mi się podobał, dobra obsada i nie wieje nudą choć troszkę za długi bo 2:40m 7/10

Opublikowano

Na tej stronie jest tak, że serwis może pobrać to na swój server i dopiero my pobieramy na dysk lub od razu możemy pobrać na dysk, więc nie trzeba nic czekać. Wystarczy kliknąć i już się pobiera. Dobra, to wszystko w tym temacie. Pozdrawiam

Opublikowano

wiadomo, ze najlepiej/najszybciej targa sie z " konta "

korzystam juz od 4 lat :wink: zaczynalem od rapidshare... choc wiele sie " pozmienialo " za sprawa ACTA itp.

rowniez liczne :whistling:zajeb...zagraniczne fora zostaly wykasowane... :facepalm:

to i tak dalej mozna ciekawe rzeczy znalezc :wink: dochodzi jeszcze stary chomik :decayed:

Heh po likwidacji kilkunastu " firm " Chomik tak sie bogacil przez uzytkownikow EU, ze dostali mus wykasowac platnosc PayPal :polew:

...wczoraj widzalem Skyfall ( peb :wink: ) i przyznam, ze dobry bond im wyszedl :thumbup1:

Opublikowano

...wczoraj widzalem Skyfall ( peb :wink: ) i przyznam, ze dobry bond im wyszedl :thumbup1:

szkoda takiego filmu żeby go w marnej jakości TS oglądać :whistling:

Opublikowano

sie na premiery o 00.07 chodzi :decayed:

film jak najbardziej godny polecenia:wink:

Opublikowano

nie moglem sie powstrzymac :facepalm::grin: ale jak na swiezaka jest w bdb jakosci :wink:

ps. chomik klamie

Opublikowano

Takie filmy tylko w HD najlepiej oglądać :)

Ja też nie wytrzymałem i oblookałem w kinie hehe

Opublikowano

Cosmopolis,powiem tyle,japierdole:facepalm:

Opublikowano
Cosmopolis,powiem tyle,japierdole:facepalm:

Oglądałeś to do końca????

Ja to wyłączyłem po 25 minutach :facepalm:

Opublikowano
... za jakis czas bedzie i w HD :shock3: a wtedy powtorka z rozrywki :grin:

tak czy siak warto zobaczyc :thumbup1:

ps. bardzo dobry dokument - Senna (2010) - Filmweb

film fajny ale warto wiedziec, ze sa dwie wersje, jedna ma czas trwania 1:44 i jeszcze jeszcze wersja z czasem trwania 2:42. polecam ta druga

Opublikowano

Gangster - wczoraj obejrzałem w kinie, szału nie ma - myślałem że będzie coś lepszego :kwasny:

MV5BMjAxNjUyNjUwN15BMl5BanBnXkFtZTcwMDgwOTIyOA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Opublikowano

ja ostanio wkoncu obejrzalem Taken 1 i daje 8/10,teraz czekam na to az pojawi sie w dobrej jakosci taken 2 ja sciagam filmy przez utorrent glownie z tej strony www.kat.ph

Opublikowano
film fajny ale warto wiedziec, ze sa dwie wersje, jedna ma czas trwania 1:44 i jeszcze jeszcze wersja z czasem trwania 2:42. polecam ta druga

Oglądałem drugą, bardzo dobry dokument :good:

Opublikowano

Ja przy Cosmopolis wytrzymałem jakieś 15minut:grin:

Opublikowano

Pablo zachwalał, więc pobrałem w HD :facepalm:

Opublikowano

Bo to jest właśnie takie wrzucanie tutaj bo coś ktoś gdzieś słyszał że się dobrze zapowiada... A ja pisałem że recenzje ten film jak i drugi z tamtego roku z głównym aktorem mają fatalne i nikt tego nie chce za bardzo oglądać...

Nie nacinajmy się na miny tylko piszmy o filmach jakie oglądaliśmy i czy polecamy.

Opublikowano

Gdzie zachwalałem???

Chyba nie ten film, parę postów wyżej napisałem że po 25 minutach wyłączyłem to dziadostwo.

Dziedzictwo-Bourne-a-Blu-ray.jpg

Do obczajenia :kox: