Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogowka -kupa moim zdaniem

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany 05-06-2013 at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2013 at 12:23 ----------

Horror pt. ALICE ... jest dziwny ciekawy chyba fajny nawet ... polecam na nudna noc ... moze nie straszny ale ma cos w sobie ... OBRZYDLIWY... troche jak Krzyk i Martwica Mozgu w jedym.....:thumbup:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oz - za stary chyba jestem na takie bajki, dla mnie nuda 4/10

Dwa oblicza - ciekawy film ale d*py nie urywa 5,5/10

Opublikowano

"Drogowka -kupa moim zdaniem"

Dobrze że napisałeś "Moj zdaniem"

Bo Moim to dawno nie widziałem tak dobrego Polskiego filmu, a ogólnie filmy Smarzowskiego uważam że są jak najbardziej godne obejrzenia

mnie bynajmniej żaden nie zdziwił i myślę że Drogówka to kawał dobrego kina, i szczerze to chyba 1wsza nieprzychylna opinia.

Więc może oglądałeś jakąś wersję z kamerki, albo nie twój klimat po prostu.

Opublikowano

Bo Moim to dawno nie widziałem tak dobrego Polskiego filmu, a ogólnie filmy Smarzowskiego uważam że są jak najbardziej godne obejrzenia

mnie bynajmniej żaden nie zdziwił i myślę że Drogówka to kawał dobrego kina, i szczerze to chyba 1wsza nieprzychylna opinia.

Ogladalem dvd ... tyle w temacie... ten sam poziom co czas surferow ... a to co pokazane w filmie czyli jak panowie z drogowki biora w lapy jak sie zabawiaja z dziwkami itd. To nic odkrywczego ... zycie...

Opublikowano

OZ już oglądałem i nawet ok ale bardziej mi się spodobał ten drugi z olbrzymami, niektóre akcje robiły polew :grin:

Ten Snitch muszę jeszcze raz oglądnąć bo zasypiałem ale raczej z powodu że mi się chciało spać :decayed:

A co do drogówki to pierwszy raz się spotykam ze złą opinią, może mario źle po prostu odebrał ten film bo miałbyć on przesadny z humorem a nie dokument o "życiu drogówki na co dzień" :whistling:

Opublikowano

No moze dlatego tak slabo odebralem ten film bo tyle zametu bylo i pochwal jak byl w kinie ze liczylem na cos bardziej smieszniejszego albo ciekawego a film jest przecietny ... jak dlamnie bez szalu.

Opublikowano

O gustach sie nie dyskutuje. Jednemu nie przypadnie do gustu Pulp Fiction a inny (a)

Bedzie podjarany '' Casablanca''

Drogowka to dobry film. Jak dla mnie to bardzo dobre kino.

Opublikowano

KAC VEGAS 3 - to jednak nie to samo co poprzednie części. Zaliczyć warto może nie koniecznie w kinie. Najlepszy fragment to sama końcówka tam gdzie zawsze wstawiali zdjęcia, ten moment najpozytywniej zaskoczył;)

Opublikowano

Wlasnie tego nie widzialem bo miałem kinowa wersje z Rosji :decayed:

Opublikowano

Devastation - to akurat tego fragmentu można żałować, całe kino miało polane;)

Opublikowano

dev szkoda prądu na takie wersje...

---------- Post dopisany 13-06-2013 at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2013 at 13:19 ----------

Dom na końcu ulicy (House at the end of the street) - zwiastun PL - YouTube

Oglądał ktoś:question:

Opublikowano

dev szkoda prądu na takie wersje...

---------- Post dopisany 13-06-2013 at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2013 at 13:19 ----------

Dom na końcu ulicy (House at the end of the street) - zwiastun PL - YouTube

Oglądał ktoś:question:

można obejrzeć

Opublikowano

Ogladalem dvd ... tyle w temacie... ten sam poziom co czas surferow ... a to co pokazane w filmie czyli jak panowie z drogowki biora w lapy jak sie zabawiaja z dziwkami itd. To nic odkrywczego ... zycie...

No jak Drogówkę do Czasu Surferów porównujesz... To mniej więcej tak jakbyś w teście porównawczym miał traktor i osobówkę, masło maślane...

Drogówka - 9/10. Jak dla mnie Smarzowski to największe odkrycie ostatnich lat Polskiego kina. Polecam również kolejne jego filmy: Róża i Dom Zły.

Moja krew - 7/10

Opublikowano

drogówka oczywiście klasyk dla mnie polskiego filmy mogę dać nawet 10 na 10 zresztą jak koledzy napisali wcześniej filmy tego reżysera i obsada filmu mówią same za siebie i nie porównujmy tych filmu do takich gniotów ja czas serferów

Opublikowano

No jak Drogówkę do Czasu Surferów porównujesz... To mniej więcej tak jakbyś w teście porównawczym miał traktor i osobówkę, masło maślane...

Drogówka - 9/10. Jak dla mnie Smarzowski to największe odkrycie ostatnich lat Polskiego kina. Polecam również kolejne jego filmy: Róża i Dom Zły.

Mija krew - 7/10

Zapomniales o Weselu

Opublikowano

Nie zapomniałem tylko nie wypowiadam się o filmach jakich nie oglądałem ;)

Opublikowano

Man of Steel - http://m.imdb.com/title/tt0770828/

Jak ktoś lubi tego tylu produkcje, to polecam. Warto iść do kina ;-)

Opublikowano

Niedawno oglądałem Drogówkę i przyznam szczerzę, że film bardzo dobry :hi:. Niektóry uważają go za zbyt brutalny, ale taki miał być.

Opublikowano

Nowy star trek 6/10

Opublikowano

Pablo jaki jest ten ostatni star-trek mam na niego chęć polecasz?