Opublikowano 28 Stycznia 201610 l KRÓL ŻYCIA - 6/10 Mnie się tam podobał ;-p http://m.filmweb.pl/film/Kr%C3%B3l+%C5%BCycia-2015-728436
Opublikowano 30 Stycznia 201610 l SPOTLIGHT - 8.5/10 Bardzo dobry film, porusza "dobry" temat. http://www.imdb.com/title/tt1895587/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk skończyłem rewelacja uwielbiam filmy które budują klimat w taki sposób naciski, dwuznaczne uwagi, niedopowiedzenia i ciche groźby rewelacja temat przedstawiony po mistrzowsku a tabela wyświetlona w 2:01:00, a w środkowym panelu ..... niespodzianka jestem ciekaw co facet teraz robi...... . no i ostatnia oskarówka 2016 za mną przynajmniej w kategorii Best Movie Pokój film jest genialny prawdziwy dramatyczny, poruszający film świetne kino znakomita rola dzieciaka, nie mam pojęcia skąd taki warsztat pamiętam tego młodego w filmie z Brucem Willisem pt. Szósty zmysł ten tutaj jest chyba jeszcze lepszy, co wydaje się wręcz niemożliwe .... w sumie, to obejrzałem już wszystko z tej kategorii nominowane są Big short, Mad Max, Zjawa, Pokój i Spotlight Mad Max wyłączyłem po kwadransie, nie moja bajka cała reszta jest po prostu rewelacyjna Big short w tym wyścigu chyba bym skreślił gdyż jest "najmniej emocjonalny" natomiast cała reszta, nie potrafię wybrać najlepszego współczucia dla jury z drugiej strony, każdy wybór będzie dobry trzy doskonałe produkcje :thumbup1: Edytowane 30 Stycznia 201610 l przez Kamyk
Opublikowano 30 Stycznia 201610 l Mad Max (obejrzany na dużym ekranie) rozwalił po prostu system. Film z b.prostym scenariuszem pozamiatał resztą podłogę Z pozostałych nominowanych widziałem mało, ale liczba sukcesywnie się zwiększa. Fakt faktem wejście do kina mam za 9zł, ale odległość rzędu 50km jednak swoje robi. "Syn Szawła" obejrzany. Mocne 8.5/10, ale co kto lubi. Powoli odkrywam, że coraz mniej potrafię wczuć się w filmowy klimat, a na siedzenie w fotelu zwyczajnie zaczyna brakować cierpliwości. A teraz mały OffTopic - TVP Kultura puszcza serial "Utopia" - polecam! :thumbup1:
Opublikowano 30 Stycznia 201610 l "Pitbull Nowe Porządki" jak dla mnie 10/10. Genialna kontynuacja serialu i ekranizacja "Złych Psów", nie znalazłem w tym filmie żadnego zbędnego wątku. Polecam!
Opublikowano 31 Stycznia 201610 l "Pitbull Nowe Porządki" jak dla mnie 10/10 fajnie się tak różnić mi się nie podobał każdy powinien wyrobić sobie opinię
Opublikowano 31 Stycznia 201610 l "Pitbull Nowe Porządki" jak dla mnie 10/10 fajnie się tak różnić mi się nie podobał każdy powinien wyrobić sobie opinię Ty lubisz ambitne kino, dla mnie to było 100% Pitbulla w Pitbullu
Opublikowano 31 Stycznia 201610 l Pitbull widziałem wczoraj i polecam , jeden z lepszych filmów polskich wg mnie Za to Mad MAx , ledwo wymęczyłem....mocno pojebany
Opublikowano 31 Stycznia 201610 l Pitbull widziałem wczoraj i polecam , jeden z lepszych filmów polskich wg mnie Za to Mad MAx , ledwo wymęczyłem....mocno pojebany Mad Max bieda
Opublikowano 31 Stycznia 201610 l Mnie mad max tez nie zainteresowal wogole, po 10 min wylaczylem. Za to room i niesamowita gra malego Jack'a warty obejrzenia.
Opublikowano 31 Stycznia 201610 l http://m.filmweb.pl/Ladunek.200 Widział ktos ? Ponoc rzeźnia straszna
Opublikowano 3 Lutego 201610 l Ty lubisz ambitne kino e tam lubię dobre kino po prostu . wróciłem z kina Czas próby porażka film sprawny i ciekawie opowiedziany, ale kompletnie bez jaj zero emocji, napięcia i dramaturgii biorąc pod uwagę tematykę, wydaje się to więcej niż oczywiste okazuje się, że niekoniecznie a efekty 3D - żadne szczerze odradzam, strata pieniędzy Edytowane 1 Lutego 201610 l przez Kamyk
Opublikowano 7 Lutego 201610 l IN THE HEART OF THE SEA - 6.5/10 http://www.imdb.com/title/tt1390411/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk
Opublikowano 13 Lutego 201610 l Ktoś widział Deadpool?Panowie jaki film z nowości byście polecili na wieczorny seans? Edytowane 13 Lutego 201610 l przez Skyliner89
Opublikowano 14 Lutego 201610 l DEADPOL 10/10 Film(z bajeczka) z jajem ,dobre(mocne teksty) efekty fajne. Goraco polecam
Opublikowano 14 Lutego 201610 l Wczoraj łyknąłem Deadpool'a w IMAXsie. Świetny film uśmiałem się ale Pitbull'a nie przebił