Opublikowano 2 Listopada 20178 l niedawno opisywaliśmy Pierwszy śnieg, jak wiadomo, kicha jakby komuś było mało białego puchu, coś kolejnego, zwie się Wind River tyle że tym razem film jest bardzo fajny, trzyma w napięciu, dobrze to zbudowane, na faktach, no i zagrane totalnie bez emocji stone face, american way, 100 % ja polecam, mi się podobało Edytowane 2 Listopada 20178 l przez Kamyk
Opublikowano 2 Listopada 20178 l Pełna zgoda Wind River godne zerknięcia! Ciekawie zbudowany tajemniczy nastrój, niebanalna fabuła, Interesująco pokazane śledztwo w realiach zróżnicowanego etnicznie społeczeństwa... BTW. Jedna z lepszych ról J. Rennera... Miłośnikom surowego klimatu Alaski można też polecić Przetrwanie z Neesonem (The Grey), Pozdrawiam
Opublikowano 6 Listopada 20178 l Są tutaj miłośnicy Bonda?Dzisiaj jeden z lepszych z tej serii:Moonraker
Opublikowano 6 Listopada 20178 l Są tutaj miłośnicy Bonda?Dzisiaj jeden z lepszych z tej serii:Moonraker [emoji6] Nagrywa się właśnie. Będzie do poduszki Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Listopada 20178 l Atomic Blonde polecam nieśmiertelna baba no Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Listopada 20178 l Też polecam Wind River. Klimat ciekawy. I mimo wszystko całkiem zaskakujące zakończenie. Choć nie ma tu dużo akcji i film nie każdemu może się spodobać. Osobiście polecam.
Opublikowano 8 Listopada 20178 l Też polecam Wind River. Klimat ciekawy. I mimo wszystko całkiem zaskakujące zakończenie. Choć nie ma tu dużo akcji i film nie każdemu może się spodobać. Osobiście polecam.
Opublikowano 12 Listopada 20178 l niezłe kino główna rola robi wrażenie - facet zagrał kapitalnie można obejrzeć
Opublikowano 12 Listopada 20178 l W dniu 8.11.2017 o 05:49, kiciKic napisał: Też polecam Wind River. Klimat ciekawy. I mimo wszystko całkiem zaskakujące zakończenie. Choć nie ma tu dużo akcji i film nie każdemu może się spodobać. Osobiście polecam. +1
Opublikowano 12 Listopada 20178 l Ano od razu po watasze Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Listopada 20178 l Godzinę temu, erchi napisał: A na Ligę Sprawiedliwości szkoda czasu.. Szkoda bo chcialem swoja na to zabrac.
Opublikowano 20 Listopada 20178 l 3 razy nawet się zaśmiałem . Napewno lepsze niż 2. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Listopada 20178 l 1 godzinę temu, wesz82 napisał: Szkoda bo chcialem swoja na to zabrac. Jak do kina to zabierz, jak na film - szukaj innego
Opublikowano 20 Listopada 20178 l 4 minuty temu, erchi napisał: Jak do kina to zabierz, jak na film - szukaj innego Ok thx
Opublikowano 20 Listopada 20178 l Ok thxIdźcie na ten polski film "Najlepszy"Kumpel poleca. Ja mam rezerwację na środę