wesz82 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 6 godzin temu, Kamyk napisał: Tak powalonego filmu to dawno nie widziałem Lubię dramaty i thrillery ale to... Pojęcia nie mam o co tam chodziło Nie wiem czy polecać Niby Farrell i Kidman ale.... Dziwne role i bardzo trudne kino Moja po obejrzeniu stwierdzila ze "bardzo glupi" Mi sie tam podobal chodz tak jak piszesz trzeba sie dobrze zastanowic o co chodzilo komus kto to krecil... Bardzo dobra rola tego mlodego co im to zgotowal. Arturo by sie spodobal zwlaszcza sceny z ogolnym znieczuleniem
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Do pokręconych filmów zdecydowanie można tez zaliczyć "Lobster" z Farrellem i "Mother!" z Lawrence. Oba mi osobiście elegancko przypasowały.
Kamyk Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Lobster to ten sam grecki reżyser Zrobił jeszcze film Kieł
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 23 minuty temu, Kamyk napisał: Lobster to ten sam grecki reżyser Zrobił jeszcze film Kieł Dobrze wiedzieć bo nawet nie wnikałem czyj to film. Wpadnie dziś wieczorem na matrycę. ; )
black4 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak... scenariusz "Mother" mocno pokręcony... ale wciąga... gra wierchuszki aktorów na wysokim poziomie... Do tych dziwacznych ale całkiem niezłych zaliczyłbym jeszcze "Zabicie świętego jelenia" z Farellem i Kidman, Pozdrawiam
Kamyk Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 2 minuty temu, black4 napisał: Do tych dziwacznych ale całkiem niezłych zaliczyłbym jeszcze "Zabicie świętego jelenia" z Farellem i Kidman, no to żeś dosypał do pieca
black4 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 inny gatunek ... ale fabuła też mocno pokręcona ;D
erchi Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Co do Ataku Paniki, nie ma się czego doczepić. Aktorstwo, montaż, muzyka, scenariusz, wszystko na plus, co się rzadko zdarza w polskim kinie (niestety).
Kamyk Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 6 minut temu, black4 napisał: inny gatunek ... ale fabuła też mocno pokręcona ;D a przejrzałeś kilka postów wstecz , panie kolego ?
black4 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ok sorki Kamyku... akurat ten mi umknął No to w rewanżu coś lżejszego kalibru... Netflixowa komedyjka... Jack Black jako polski zaśpiewajło/twórca piramidy finasowej w stanach: Jack przechodzi sam siebie Udanej niedzieli !
Kamyk Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 no to czas na parę filmów - nadszedł ...... http://film.onet.pl/wiadomosci/oscary-2018-nominacje-do-oscarow-ogloszone-lista-nominowanych/3tdp6b
wesz82 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Moja wróciła właśnie z Wonder. Rewelacja,można spokojnie polecić
Dev Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Kamyk napisał: no to czas na parę filmów - nadszedł ...... http://film.onet.pl/wiadomosci/oscary-2018-nominacje-do-oscarow-ogloszone-lista-nominowanych/3tdp6b Dunkierka
Dev Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 https://film.wp.pl/zlote-maliny-2018-znamy-nominacje-dla-najgorszych-filmow-i-aktorow-roku-6212041147635329a
Kamyk Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Godzinę temu, Dev napisał: Dunkierka no to spróbuj obejrzeć ten "Kształt wody" to jest dopiero idiotyzm, właśnie skończyłem 13 nominacji ja prdl
bongod Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Obejrzałem Mother matko boska co tu się wydarzyło . Mózg mi się zlasował .Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 W dniu 21.01.2018 o 00:57, Kamyk napisał: Tak powalonego filmu to dawno nie widziałem Lubię dramaty i thrillery ale to... Pojęcia nie mam o co tam chodziło Nie wiem czy polecać Niby Farrell i Kidman ale.... Dziwne role i bardzo trudne kino Zaliczone. Zdecydowanie nie ważne o co tam chodziło. Takie filmy się nie kończą. Tu istotne są skrajne zachowania i cała psychologiczna sieczka bohaterów. Jak daleko posuniesz się w grze o życie członka rodziny. Co do polecania to też się nie podejmę. Każdy powinien spróbować obejrzeć i wyrobić sobie stosunek do tak specyficznego kina. Fakt, że wqrwiające jest w takim gatunku pozostawienie widza z wieloma pytaniami. Kolejny będzie 'Kieł' - mam nadzieję, że nie będę chciał odzobaczyć.
Kamyk Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 5 nominacji, grzecznie pytam, za co i po co ... nie mam pojęcia, nie polecam
r7adek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Polecam : Contratiempo - kino hiszpańskie coraz lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi