Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Odradzam : dzieki ze to napisales - mam to od tygodnia i szukam czasu by obejrzec przestane szukac, po prostu skasuje
jarko Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Polowanie na czarownice - 5/10 Włoska robota - 7/10 dobry film akcji ze Stathamem Kraina tygrysów - 7/10 Przeczucie - 7/10 Róża - 8/10 Total Recall - 6/10 Dredd - 5/10
boguki Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 UKŁAD ZAMKNIĘTY - ZWIASTUN - YouTubektoś widział? tu jeszcze do poczytania Ta historia jest prawdziwa - Nasz Dziennik Polecam, jak dla mnie bardzo dobry.
Mario22 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Hobbit ... nie moje klimaty zupełnie więc zrobiłem system off po 40 minutach ... A to : Moja ocena 5/10 średniak na nudną niedziele ...
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 niby nie jestem zwolennikiem seriali ale ... przyznam szczerze, od dwóch byłem "uzależniony", choć właściwe określenie to: bardzo mi się podobały (Rodzina Soprano & Boardwalk Empire) pytanie jest proste - co polecicie? nie interesują mnie żadne Prawa Agaty czy Przepis na miłość raczej nie szukam bzdur o prawnikach czy lekarzach macie coś co oglądacie? jestem ciekaw podpowiedzi mile widziane mówiąc w skrócie - co oglądać ????? ps - Friends już za mną
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Spartakus ile juz tego jest? sezonów, mam na myśli ...
Tzieland Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Bodajże 3 ? Nie jestem na bieżąco bo tylko parę początkowych odcinków widziałem i nie miałem czasu, żeby oglądać dalej. Z bajkowych seriali polecam Family Guy'a. Humor na wysokim poziomie ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- A jeśli lubisz klimaty o wampirach, wilkołakach i tym podobnych to oglądnij True Blood
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 qtfa nigdy w zyciu - i moze jeszcze jakieś horrorory albo inne duperszwance no way
miki Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kamyk, Breaking bad... Tapnięte z SGS III
badboy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 niby nie jestem zwolennikiem seriali ale ...przyznam szczerze, od dwóch byłem "uzależniony", choć właściwe określenie to: bardzo mi się podobały (Rodzina Soprano & Boardwalk Empire) pytanie jest proste - co polecicie? nie interesują mnie żadne Prawa Agaty czy Przepis na miłość raczej nie szukam bzdur o prawnikach czy lekarzach macie coś co oglądacie? jestem ciekaw podpowiedzi mile widziane mówiąc w skrócie - co oglądać ????? ps - Friends już za mną Dexter ? Suits - o prawnikach, lecz zobaczysz 1 odcinek i się nie oderwiesz
jarko Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 niby nie jestem zwolennikiem seriali ale ...przyznam szczerze, od dwóch byłem "uzależniony", choć właściwe określenie to: bardzo mi się podobały (Rodzina Soprano & Boardwalk Empire) pytanie jest proste - co polecicie? nie interesują mnie żadne Prawa Agaty czy Przepis na miłość raczej nie szukam bzdur o prawnikach czy lekarzach macie coś co oglądacie? jestem ciekaw podpowiedzi mile widziane mówiąc w skrócie - co oglądać ????? ps - Friends już za mną Dexter Fringe Breaking Bad Homeland
Młody Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Spartakus ile juz tego jest? sezonów, mam na myśli ... 4 ale jest super
snajper1998 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Lost jak dla mnie kultowy i stary ale mega fajny Friends
Rekomendowane odpowiedzi