3r4 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Też widziałem ostatnio "Na skraju jutra" i był spoko. Obejrzałem na raz, bez zbędnego spacjowania bo "nuda porobie coś innego i wrócę do filmu".Jeżeli lubisz Sci-Fi to pewnie się spodoba
sebek Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Jestem bardzo ciekawy Waszych opinii w temacie: wczoraj byliśmy we 4 osoby i u każdego film wzbudził zupełnie inne emocje, nawet w niektórych konfiguracjach bardzo skrajne;) w mojej subiektywnej ocenie godny polecenia, ale wymaga od widza chociaż minimalnej wiedzy w tematyce. Oczywiście sceny erotyczne bardzo przekolorowane...ale daję 8/10
Kamyk Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 francuski film Une rencontre (Pożądanie) z Sophie Marceau przypuszczam że rewelacja, ale nie mogę go nigdzie znaleźć........ Widział ktoś ??? Warto ??? przestrzegam zajęło mi to 10 minut by się zaniepokoić a 20 by zrezygnować bezsens kompletny i totalny straszny scenariusz i dramatyczna scenografia 0/10
krzysiekvtec Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 8/10 fajnie sie ogladało i dostępny z lektorem
sebek Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 No mnie "Na skraju jutra" du** nie urwało, ale jak ktoś lubi gatunek to da się obejrzeć
Kamyk Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 w końcu mi się udało dopaść Locke niby nic wielkiego ale jakoś mogę polecić film bardzo specyficzny - na pewno nie dla każdego ....
Yoghurt Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 lub toWarto ??? jeden z lepszych filmow S-F jaki widzialem ostatnimi laty. fajnie zrobiony, fabula trzyma sie kupy i (cos co bardzo lubie w sf) spora dawka humorystycznych scen. polecam!
sebek Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 pierwszy od nie pamiętam kiedy film którego mimo szczerych chęci nie dałem rady obejrzeć do końca...po pierwszej połowie godziny dałem mu jeszcze szanse..ale po drugiej już nie dałem rady...surrealistyczna wizja ataku na westerplatte do mnie nie przemówiła... a jako ciekawostka...walczący przez kilka dni oddział nie wypowiedział ani jednego przekleństwa poza "cholera" przez godzinę filmu http://www.filmweb.pl/film/Tajemnica+Westerplatte-2013-483760
Frimuś Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Własnie wróciłem i polecam gorąco.
fafnasty Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Brick Mansions. Najlepszy z najlepszych warto?
bediks Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Tak naprawdę oprócz szybkich i wściekłych ostatni pełny film Paula Walkera Remake 13 dzielnicy . Jeśli oglądałeś pierwowzór to wiesz czy taki klimat lubisz Jeden z aktorów gra ten sam co w oryginale
fafnasty Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 obejrzałem i spoko film ale motyw oklepany
Biszczan Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Tak naprawdę oprócz szybkich i wściekłych ostatni pełny film Paula Walkera Remake 13 dzielnicy . Jeśli oglądałeś pierwowzór to wiesz czy taki klimat lubisz Jeden z aktorów gra ten sam co w oryginale Dramat "Godziny" z nim jest dobry, od siebie polecam.
mech15 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Widział ktoś ??? Warto ??? Kevin Sorbo, ale się postarzał, kiedyś był w lepiszej formie, ja też
Biszczan Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Nędzne psy (2011r.) Dobry ? Wczoraj leciał, ale do roboty trzeba było jechać
Rekomendowane odpowiedzi