Frimuś Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 BOGOWIE--- mozna oglądnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi23 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Polecam, dla mnie 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja sie zabieram za Wrong Turn 6 i Noc oczyszczenia Anarchia Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Osobiście polecam Noc oczyszczenia - anarchia, dobrze trzyma w napięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Naprawdę dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 BOGOWIE--- mozna oglądnąc A mi się bardzo podobał! Świetna rola Kota. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ja nie twierdze ze NIE,lecz dla mnie jak z Wałesą do ogladniecie lecz bez szału,tak czy owak na duzy PLUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nie polecam, nudna i na siłę zrobiona druga część, gdzie pierwsza bardzo mi się podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mi się druga bardziej podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tez jestem tego zdania że druga jest o wiele lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Przez ostatnie trzy noce obejrzałem wszystkie odcinki Pitbulla, zayebisty serial. :kox: Edytowane 21 Października 2014 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jeśli ktos lubi tematyke egzorcyzmow to polecamhttps://www.youtube.com/watch?v=QSKy1xlalls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jeśli ktos lubi tematyke egzorcyzmow to polecam https://www.youtube.com/watch?v=QSKy1xlalls Niby dobry, ale jak na egzorcyzmy to mocno naciągany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Przez ostatnie trzy noce obejrzałem wszystkie odcinki Pitbulla, zayebisty serial. :kox: Jeden z najlepszych,mega dobry,ogólny klimat i ścieżka dzwiękowa powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Tomeks, widziałeś cos w podobnym klimacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pitbulla nic nie pobije.Ale ciekawe są:Odwroceni,Prawdziwe psy,Oficer. Swoją drogą na podstawie prawdziwych psów powstał Pitbull. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Z odwróconych ostatnio głównego bohatera trafili z zielonym w kieszeni. Nzzp poprosił aby zrezygnował z roli nie wiem jak to teraz jest czy dalej emitują ten serial A nie to na krawędzi sorry hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 W odwróconych to chyba Więckiewicz / Żmijewski grali główne role. ale tez polecam, za Waszą namową wziąłem się za Pitbulla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie bedziesz zawiedziony. szkoda ze nie ma kontynuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dean Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Pitbull jest genialny, a Ekstradycja? lata 90, moim zdaniem wart obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi