Dev Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Ide w niedziele, obaczymy.czekam na recenzję Wg mnie bardzo dobry film, kolejny 007 nie zawiòdł :kox:
Ravu Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Ide w niedziele, obaczymy.czekam na recenzję Wg mnie bardzo dobry film, kolejny 007 nie zawiòdł :kox: No napiszę, że spodziewałem się czegoś więcej, tak zachwalali.... Oczywiście nie odradzam, warto aby każdy wypowiedział swoje zdanie .
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja jeszcze nie byłem ale tak sobie myśle że chyba Skyfall podniósł poprzeczke Bardzo wysoko... Ide w tym tygodniu Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Pamietacie jaka byla krytyka gdy okazało sie ze kolejnym Bondem po Brosnanie bedzie Craig ? I co ? Po pierwszym filmie krytykom zamknely sie gęby. od urodzenia jestem fanem Bonda i dla mnie Craig to najlepszy 007. Poprzednicy moga mu czyscic buty
erchi Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja jeszcze nie byłem ale tak sobie myśle że chyba Skyfall podniósł poprzeczke Bardzo wysoko... Prawda.
Krumak Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Pamietacie jaka byla krytyka gdy okazało sie ze kolejnym Bondem po Brosnanie bedzie Craig ? I co ? Po pierwszym filmie krytykom zamknely sie gęby. od urodzenia jestem fanem Bonda i dla mnie Craig to najlepszy 007. Poprzednicy moga mu czyscic buty Co do Craiga się zgodzę, ale według mnie film słaby. Słaba fabuła, słaby czarny charakter (liczyłem na genialną rolę Waltza), nawet muzyka kiepska. Nie odnalazłem w filmie ani nic nowego, ani zaskakującego
Dev Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Najlepsza ocena filmu beda przychody ze sprzedaży biletów. Skyfall do tej pory zarobił 1 miliard $$$ Zobaczymy ile zarobi Spectre Teraz czekam na to: http://m.filmweb.pl/film/Most+szpiegów-2015-728144
Krumak Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie do końca się z Tobą zgodzę. Dlaczego?? A to dlatego, że wszyscy widzowie pójdą do kina z racji świetnej poprzedniej części
Dev Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 A pamietasz Gladiatora z Russelem Crowe ? Przez pierwsze dwa tygodnie była kompletna klapa. Sam bylem na premierze gdzie ze mna bylo 6 osob ma cale kino. A po kilku dniach kina były zapchane po sufit, moj kolega szedl na ten film z krzeslem turystycznym bo dostał "stojacy" bilet. Najlepsza reklame zrobia Ci ktorzy ogladali ten film. Jedni beda sceptyczni jak Ty a inni beda chwalic. Dzisiaj wychodzac z MK słyszałem wiele pozytywnych opinii, ale zgadzam sie z Tobia w jednej sprawie. Muza i wokal na poczatku filmy do d....
jacek70 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Spokojnie , myślę że się obroni jak każdy 007.
Kamyk Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 przyznam że opinie Kominka nt. kina biorę zawsze na poważnie .... do poczytania http://jasonhunt.pl/spectre-dlaczego-nowy-bond-jest-slaby/
erchi Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Najlepsza ocena filmu beda przychody ze sprzedaży biletów. Skyfall do tej pory zarobił 1 miliard $$$ Zobaczymy ile zarobi Spectre Teraz czekam na to: http://m.filmweb.pl/film/Most+szpiegów-2015-728144 To mniej więcej tak, jak oceniać film po budżecie przeznaczonym na produkcję...
Mario22 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Dziś byłem na Spectre i powiem krótko... Nuda...Skyfall o wiele wiele lepszy... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Najlepsza ocena filmu beda przychody ze sprzedaży biletów. sorry Dev, ale to kompletna bzdura
erchi Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Dziś byłem na Spectre i powiem krótko... Nuda...Skyfall o wiele wiele lepszy... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nawet zdjęcia lepsze. Wyjątkowo w Spectre denerwowały mnie ujęcia z ręki..
Dev Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Najlepsza ocena filmu beda przychody ze sprzedaży biletów. sorry Dev, ale to kompletna bzdura Czyli co ? z dobrych filmow nie ma kasy a z ...ujowych są ?
Mario22 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Rekordy zarobku ustanowią nowe Gwiezdne Wojny... Naciapane z Z2
Dev Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Rekordy zarobku ustanowią nowe Gwiezdne Wojny... Naciapane z Z2 Tutaj masz mieszane uczucia ....
Mario22 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Szkoda że nie ma okazji bycia w USA na premierze gdzie będzie pełno przebierańców itd.... Czekam.z niecierpliwością... Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi